Omoda&Jaecoo: Μεγάλος χορηγός του «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»
ΝΕΑ
Η Omoda & Jaecoo συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2025».
Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Direction Business Network πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2025 στο Domus–Asteria Glyfada, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπροσώπους του ακαδημαϊκού χώρου. Ο θεσμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης.
WHAT CAR
Η Omoda & Jaecoo έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση με δύο οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας, το Omoda 5 EV και το Jaecoo 7 SHS. Πρόκειται για μοντέλα με σύγχρονο σχεδιασμό, προηγμένες τεχνολογίες, κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων, φιλικά προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα αποδοτικά.
Ο κ. Στρατής Μπατσολάκης, Γενικός Διευθυντής της O&J Automotive Ελλάς, στο πλαίσιο της ομιλίας του, αναφέρθηκε στο δυναμικό ξεκίνημα της εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Όπως σημείωσε, η O&J Automotive Ελλάς αποτελεί μέλος του Ομίλου Emil Frey, ο οποίος στην Ελλάδα εκπροσωπεί επίσης τις Mercedes-Benz και smart.
Η ένταξη σε έναν τόσο ισχυρό Όμιλο εξασφαλίζει πρόσβαση σε προηγμένη τεχνογνωσία και υποδομές, ενώ η ίδια η εταιρεία διατηρεί την ευελιξία και τον δυναμισμό μίας σύγχρονης επιχειρηματικής δομής, με στόχο την παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις