Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Omoda & Jaecoo αύξησαν τις παγκόσμιες πωλήσεις τους

Ελλάδα 20:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Omoda & Jaecoo αύξησαν τις παγκόσμιες πωλήσεις τους

ΝΕΑ

Omoda & Jaecoo αύξησαν τις παγκόσμιες πωλήσεις τους

ΝΕΑ

Ο κινεζικός όμιλος παρουσίασε τα στοιχεία περί του όγκου πωλήσεών του για τον Μάρτιο, με τις εξαγωγικές πωλήσεις του περασμένου μήνα να φτάνουν σε νέα κορύφωση.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, οι Omoda & Jaecoo αύξησαν τις παγκόσμιες πωλήσεις τους κατά 18%. Αυτό το επίτευγμα σηματοδοτεί τον δεύτερο συνεχόμενο μήνα διψήφιας διαδοχικής ανάπτυξης το πρώτο τρίμηνο.

Το επίτευγμα μπορεί να αποδοθεί στις υψηλές επιδόσεις των διαφόρων μοντέλων της κινεζικής εταιρείας, ιδιαίτερα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας Omoda, του E5, το οποίο είδε τον όγκο των παγκόσμιων εξαγωγών του να εκτινάσσεται κατά 65% τον Μάρτιο.

Το μοντέλο συνέχισε επίσης να κερδίζει προσοχή σε χώρες όπως η Μαλαισία και η Ταϊλάνδη, ενώ το τους πρώτους μήνες του 2024, η Omoda & Jaecoo επέδειξαν ισχυρή δυναμική ανάπτυξης, σπάζοντας συνεχώς νέα ρεκόρ όγκου πωλήσεων. Ταυτόχρονα, έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας σειράς εξατομικευμένων νέων ενεργειακών προϊόντων, στην ικανοποίηση των μελλοντικών έξυπνων απαιτήσεων του σεναρίου LOHAS.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, οι Omoda & Jaecoo θα συνεχίσουν να επιταχύνουν τη διάταξη της αγοράς τους στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική και Νότια Αμερική, συγκεντρώνοντας παγκόσμιους πόρους για να δημιουργήσουν τοπικά πλεονεκτήματα του συστήματος και να ενισχύσουν τη διεθνή επιρροή τους.

Στα τέλη Απριλίου, η Omoda & Jaecoo θα παρουσιάσει το Omoda E5 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.