Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά από 40 χρόνια έπεσε άσφαλτος στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετά από 40 χρόνια έπεσε άσφαλτος στη Βασιλίσσης Σοφίας

ΝΕΑ

Μετά από 40 χρόνια έπεσε άσφαλτος στη Βασιλίσσης Σοφίας

ΝΕΑ

Μετά από 40 χρόνια αποκαταστάθηκε η άσφαλτος σε έναν από τους πιο εμβληματικούς δρόμους της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

Όσοι κινήθηκαν την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βασιλίσσης Σοφίας θα διαπίστωσαν πως γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής μαζί με ειδικευμένους εργάτες, έσκαβαν την άσφαλτο και έριχναν καινούργια. Μία κίνηση που σίγουρα γεμίζει χαμόγελα όλους τους οδηγούς που καθημερινά υποφέρουν (μαζί και τα οχήματά τους) από την κατάσταση των ελληνικών δρόμων.

Η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας που είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς δρόμους της Αθήνας, ξεκινά από τη διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας και καταλήγει στη Βουλή των Ελλήνων. Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το κομμάτι ασφαλτόστρωσης από την λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι το Χίλτον και αυτές τις δύο ημέρες έπεσε νέα άσφαλτος στο δρόμο μέχρι τη Βουλή. Οι εργασίες έλαβαν μέρος από τις 10 το βράδυ έως και τις 5 τα ξημερώματα, προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Μετά από 40 χρόνια!

Το εντυπωσιακό από την ασφαλτόστρωση δεν ήταν η καινούργια πίσσα αλλά το γεγονός ότι, ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε μετά από 40 χρόνια, καθώς δεν είχε ποτέ συντηρηθεί ολοκληρωτικά.

Χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι η Βασιλίσσης Σοφίας δεν είχε συντηρηθεί ούτε το 2004 με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και αυτό είχε να κάνει με τη μεγάλη δυσκολία στις ρυθμίσεις αλλά και τις κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

Advertisement

 

Συντήρηση σε πολλούς δρόμους

Η ολοκλήρωση συντήρησης τους δρόμους της Βασιλίσσης Σοφίας έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες που έγιναν τους προηγούμενους μήνες από την Περιφέρεια Αττικής και περιλάμβαναν κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως λεωφόρος Συγγρού, Κηφισίας, Ποσειδώνος, Πέτρου Ράλλη, Θησέως κ.ά.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως η συντήρηση καθυστέρησε… 40 χρόνια αλλά εφεξής, θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στους διερχόμενους οδηγούς και φυσικά ασφάλεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Που είναι τα ραντάρ που αδειάζουν τις τσέπες των Ελλήνων οδηγών;
Μην ξεχνάτε το αντιψυκτικό! Είναι πιο σημαντικό από ότι νομίζουμε!
Ποια αλλαγή έκανε η Toyota στο σήμα της;

Advertisement