Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά στο i5

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλο και πιο κοντά στο i5

ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά στο i5

ΝΕΑ

Πάνε πολλοί μήνες από την πρώτη φορά που άρχισε να ακούγεται το σενάριο δημιουργίας ενός ακόμα μοντέλου στη σειρά «i» της BMW, μόνο που φαίνεται πως πλέον ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο στην πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Facebook.com/SeitanF1)

Κάπου ανάμεσα στο μικρό ηλεκτρικό όχημα πόλης που ακούει στο όνομα i3 και το Plug-in hybrid coupe που προσφέρει και εντυπωσιακές επιδόσεις, το i8, υπάρχει άπλετος χώρος για (τουλάχιστον) ένα ακόμα μοντέλο. Και φαίνεται πως οι Γερμανοί το έχουν πάρει απόφαση.

Πως μπορεί να είναι λοιπόν το πολυαναμενόμενο i5; Σύμφωνα με το Bloomberg οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να δώσουν το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός crossover που όμως θα χρησιμοποιεί τεχνολογία υδρογόνου! Είναι ένας τομέας στον οποίο η BMW δουλεύει εντατικά τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμενη μάλιστα με την Toyota.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πάνε μόνο λίγοι μήνες από την παρουσίαση της 5άρας που φέρει κινητήρα υδρογόνου. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση από χείλη ανθρώπων της μάρκας που να μας οδηγεί ξεκάθαρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα δούμε λοιπόν σύντομα κάτι χειροπιαστό σχετικά με το i5; Κι αν ναι, θα ανταποκρίνεται στα παραπάνω; Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site για τις απαντήσεις…