Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ολίγο από Velar το επόμενο Evoque

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ολίγο από Velar το επόμενο Evoque

ΝΕΑ

Με ολίγο από Velar το επόμενο Evoque

ΝΕΑ

H ώρα για ανανέωση του Range Rover Evoque πλησιάζει καθώς ήδη μετράει πέντε χρόνια εμπορικής πορείας. Η νέα του γενιά έχει ξεκινήσει ήδη δοκιμές και στα τέλη του 2018 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της. Τι ξέρουμε όμως ήδη για το νέο Evoque;

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως είναι εύλογο, θα δανείζεται σχεδιαστικό DNA από το πιο πρόσφατο δημιούργημα της βρετανικής μάρκας, το νέο Range Rover Velar (ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα, μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ).

Κυρίως στην εικόνα του πρόσθιου μέρους αλλά και την μορφολογία του πίσω αφού αναμένεται να χάσει το κουπέ στιλ για να αυξηθεί ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών, η ορατότητα για τον οδηγό αλλά και οι διαστάσεις του χώρου αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Auto Express, το νέο Evoque αναμένεται να έχει αυξημένο κατά 80mm μεταξόνιο και να πατάει σε ανανεωμένη εκδοχή της πλατφόρμας D8. Αν αυτό ισχύσει, θα στερήσει τη δυνατότητα τοποθέτησης υβριδικού συστήματος καθώς δεν υποστηρίζεται από τόσο παλιά πλατφόρμα.

Όμως σίγουρα το Evoque θα εφοδιαστεί με τη νέα γενιά Ingenium κινητήρων. Οι εκτιμήσεις αφορούν βενζινοκινητήρες απόδοσης 247 και 296 αλόγων και diesel κινητήρες απόδοσης 148, 178 και 237 ίππων.

ranger-rover-evoque-2019-render-b640