Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ολη η VW στην Πύλο για το Passat (φωτογραφίες)

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολη η VW στην Πύλο για το Passat (φωτογραφίες)

ΝΕΑ

Ολη η VW στην Πύλο για το Passat (φωτογραφίες)

ΝΕΑ

Σε εξέλιξη είναι η Παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat που γίνεται στην Πύλο. Ενα μεγάλο αυτοκινητικό γεγονός για τη χώρα μας… Πολυτέλεια, φαντασία, εντυπωσιακά εφέ και πολύ Ελλάδα, απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες οι φιλοξενούμενοι της VW, στην παγκόσμια παρουσίαση του Passat που γίνεται στην όμορφη Πύλο.

Advertisement
Advertisement

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το NewsAuto.gr από τον περασμένο Μάιο, η Volkswagen πραγματοποιεί στη χώρα μας την παρουσίαση του μεσαίου της οικογενειακού μοντέλου.

Το «Passat Experience» ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου στο Costa Navarino στο οποίο θα φιλοξενηθούν πάνω απο 20.000 άνθρωποι, απο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της VW, απο όλο τον κόσμο.
Η εκδήλωση θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες (έως τις 4 Δεκεμβρίου) και οι συμμετέχοντες ενημερώνονται πλήρως για το νέο Passat. παράλληλα πάνω από 200 αυτοκίνητα είναι στη διάθεσή του για την ανάλογη δοκιμαστική οδήγηση. <

Σημειώστε πως εκτός απο τα Passat βρίσκονται εκεί και τα νέα Golf Alltrack, Touran και Tiguan. 

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες γεύονται Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, παρασκευασμένες με πρώτη ύλη απο τους γύρω παραγωγούς της Μεσσηνίας. Το μενού έχει επιμεληθεί ο σεφ Βαγγέλης Λιάκουρης, ενώ κατά τη διάρκεια της οδήγησης στους επιλεγμένους γύρω δρόμους, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα τοπία και τα χρώματα της περιοχής.

Πρόκειται για μία μεγάλη παγκόσμια αυτοκινητική εκδήλωση, που μεταξύ άλλων θα δείξει σε όλο τον κόσμο την ωραιότητα της Ελλάδας και της Πύλου.Είναι λυπηρό και προκαλούνται πολλά ερωτήματα το γιατί η Ελληνική εισαγωγική εταιρεία, επικοινωνιακά, έχει αρκεστεί μόνο σε ένα τυπικό δελτίο τύπου και αυτό λίγες ημέρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης, όταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα γίνεται μία παγκόσμια παρουσίαση αυτοκινήτου.

 

Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο του Τάκη Τρακουσέλλη 

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την όγδοη γενιά του VW Passat.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (πηγή Facebook)

Advertisement

Advertisement

Και ο Πρωταθλητής του WRC, με τα χρώματα της Red Bull και της Volkswagen Bank, είναι στην Πύλο