Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα τα Nissan στη… βίλα (video)

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα τα Nissan στη… βίλα (video)

ΝΕΑ

Όλα τα Nissan στη… βίλα (video)

ΝΕΑ

Την ευκαιρία να οδηγήσουν σχεδόν όλα τα μοντέλα της μάρκας, ακόμη και αυτά που δεν κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, έδωσε στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου η Nissan Αμερικής. Ανάμεσά τους το ευρωπαϊκό Qashqai ή το Micra, το οποίο πωλείται μεν στον  Καναδά, όχι όμως και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως… μπόνους, δοκίμασαν και κλασσικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η εκδήλωση έγινε σε κτήμα στο καταπράσινο και ακριβό προάστιο Μπελ Μιντ του Νάσβιλ. «Σκοπός μας δεν ήταν απλά να δώσουμε στους δημοσιογράφους πρόσβαση σε όλη τη γκάμα των μοντέλων μας, αλλά να ακούσουμε και την άποψή τους για αυτά. Παράλληλα γνώρισαν τις νέες τεχνολογίες, όπως το Smart Rearview Mirror, αλλά και άλλες που βρίσκονται υπό δοκιμή, όπως το Leaf με την ειδική νανο-βαφή που κρατά το αμάξωμα καθαρό», σχολίασε ο Pierre Loing, Αντιπρόεδρος Προϊοντικού Σχεδιασμού της Nissan.

Ποια αποδείχθηκαν τα πλέον δημοφιλή Nissan ανάμεσα στους δημοσιογράφους; Αφενός ένα Datsun pick up του 1965 και αφετέρου το κορυφαίο GT-R Nismo με τα 600 PS.

Advertisement
Advertisement

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την επαναστατική βαφή που δεν επιτρέπει σε νερό, λάσπες κλπ. να σταθούν πάνω στο αυτοκίνητο.