Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: To 2016 το SUV της Bentley

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: To 2016 το SUV της Bentley

ΝΕΑ

Επίσημο: To 2016 το SUV της Bentley

ΝΕΑ

Το σίριαλ που αφορούσε στην έναρξη ή όχι της παραγωγής του πολυτελούς SUV από τη Bentley Motors έλαβε τέλος. Αίσιο. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πριν από εννέα μήνες οι πιστοί αναγνώστες του NewsAuto.gr διαβάσατε τις δηλώσεις του υπεύθυνου μάρκετινγκ της μάρκας για την Ευρώπη, Γκέστα Χένινγκ, σύμφωνα με τις οποίες όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν το πράσινο φως από τη Volkswagen. Τον περασμένο Φεβρουάριο σας αποκαλύψαμε πως το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου είχε αποφασίσει να δώσει το πράσινο φως και τελικά αυτό επισημοποιήθηκε… σήμερα!

Στα γραφεία μας λοιπόν έφτασε η επίσημη ανακοίνωση πως το project θα προχωρήσει και το SUV που θα κατασκευαστεί στο Κρου της Αγγλίας, θα λανσαριστεί το 2016!

Ωστόσο, επιμελώς αποφεύχθηκε να γίνει κάποια αναφορά στο όνομα του τέταρτου μοντέλου στην υπάρχουσα γκάμα της Bentley. Από το αρχικό EXP 9 Concept που μετά έγινε Falcon, τώρα επιστρέφουμε στο… άγνωστο.
[nggallery id=1072]
Αυτό που επισημαίνεται είναι πως η παραγωγή του νέου αυτού μοντέλου θα “γεννήσει” 1000 θέσεις εργασίας, την ώρα που η Bentley θα επενδύσει την επόμενη τριετία περισσότερα από 800 εκατομμύρια λίρες, στην αναβάθμιση του εργοστασίου της αλλά και την εξέλιξη νέων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα λόγω της θερμής υποδοχής που έλαβε το SUV της Bentley όταν παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη και με αβέβαιο μέλλον μορφή. Οι σχεδιαστικές αλλαγές θα επικεντρώνονται στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος.