Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδήγηση στην Αττική οδο και… ηλιοθεραπεία

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδήγηση στην Αττική οδο και… ηλιοθεραπεία

ΝΕΑ

Οδήγηση στην Αττική οδο και… ηλιοθεραπεία

ΝΕΑ

Η οδήγηση χωρίς προστατευτικά ρούχα είναι άκρως επικίνδυνη για τους αναβάτες μοτοσικλετών. Πόσο μάλιστα όταν οδηγούν χωρίς μπλούζα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας!

Advertisement
Advertisement

Τα στραβά, παράξενα αλλά και επικίνδυνα των ελληνικών δρόμων, δε λένε να εκλείψουν με τίποτα. Καθημερινά όλο και κάτι νέο βλέπουμε και αναρωτιόμαστε το λόγο που οι οδηγοί δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα. Το σίγουρο είναι πως ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τον ΚΟΚ και τα πρόστιμα, ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή…

Σε πρόσφατο άρθρο θα «θαυμάσατε» τον αναβάτη δικύκλου που είχε μπερδέψει το μηχανάκι του με επαγγελματικό van.

Αυτή τη φορά, ο φακός του Newsauto απαθανάτισε έναν ακόμα δικυκλιστή ο οποίος οδηγούσε ημίγυμνος στην Αττική οδό, έναν δρόμο κλειστό όπου τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Advertisement
Advertisement

Επικίνδυνο…

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες, ο συγκεκριμένος αναβάτης και λόγω της αφόρητης ζέστης, πήρε την απόφαση να κάνει λίγη ηλιοθεραπεία. Έβγαλε την μπλούζα και ημίγυμνος πάνω στην μοτοσικλέτα του, οδηγούσε ξένοιαστος στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Δεν ξέρουμε αν σκοπός του ήταν το σωστό και ομοιόμορφο μαύρισμα, δεν γνωρίζουμε αν έκανε χρήση αντηλιακού, αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι σε περίπτωση πτώσης δεν θα γλίτωνε τα εγκαύματα, χωρίς ωστόσο να παραβλέψουμε και την περίπτωση επαφής με κάποια μέλισσα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Yamaha Tracer 7
Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή (video)
Μόνο στην Ελλάδα: Παπάκι εκτελεί χρέη επαγγελματικού van!

 

Advertisement