Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Vettel υποτάσσει την τρομακτική FXX K (video)

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Vettel υποτάσσει την τρομακτική FXX K (video)

ΝΕΑ

Ο Vettel υποτάσσει την τρομακτική FXX K (video)

ΝΕΑ

Ένα από τα… τυχερά του να είσαι οδηγός της Ferrari, είναι πως έχεις τη δυνατότητα να οδηγήσεις ό,τι κι αν «γεννιέται» στο Μαρανέλο. Όπως τη θηριώδη FXX-K!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Ισπανία και τη Βαρκελώνη όπου διεξάγεται το δεύτερο χειμερινό τεστ εξέλιξης των ομάδων της Formula 1, ο Sebastian Vettel πέρασε μία ημέρα παρέα με το δραματικό supercar πίστας των 1050 PS!

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Scuderia στο πλαίσιο του επίσημου περιοδικού της ιταλικής μάρκας (σ.σ. το Ferrari Magazine). Όμως όπως ήταν εύλογο, δεν του αρκούσε απλά να ποζάρει δίπλα στον «κόκκινο διάβολο», ήθελε και να τα βάλει μαζί του στην πίστα!

Advertisement
Advertisement

Άκουσε τις συμβουλές του μηχανικού Marco Fainello αλλά και του επικεφαλής δοκιμαστή του μοντέλου, Raffaelle de Simone, πριν περάσει ο ίδιος πίσω από το τιμόνι. Ποια ήταν η αντίδραση του Γερμανού οδηγού όταν αντιμετώπισε την ισχύ που του παρείχαν συνδυασμένα ο V12 6.2lt και ο ηλεκτροκινητήρας και που είναι μεγαλύτερη εκείνης του μονοθεσίου F1 που οδηγεί στις πίστες;

«Mamma Mia, αυτό εκτοξεύεται σαν πύραυλος», είπε ο Vettel. Τα υπόλοιπα, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Πάντως στα πλάνα που περιλαμβάνει το video, o Vettel αναπτύσσει ταχύτητα της τάξης των 274 km/h!