Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Trump διατάσσει Ford και GM να κατασκευάσουν αναπνευστικές μάσκες!

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Trump διατάσσει Ford και GM να κατασκευάσουν αναπνευστικές μάσκες!

ΝΕΑ

Ο Trump διατάσσει Ford και GM να κατασκευάσουν αναπνευστικές μάσκες!

ΝΕΑ

Σε σύγχυση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Αμερικανός Πρόεδρος αναρτώντας οργισμένα μηνύματα στα Social Media.

Advertisement
Advertisement

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump με ένα οργισμένο μήνυμα στα Social Media κάλεσε τις αυτοκινητοβιομηχανίες Ford και General Motors να ξεκινήσουν «αμέσως» την κατασκευή αναπνευστήρων για να ανταποκριθεί η χώρα στην επιδημία του νέου κορωνοϊού.

«H General Motors πρέπει αμέσως να ανοίξει το εργοστάσιό της, που έχει βλακωδώς εγκαταλείψει και να αρχίσει να κατασκευάζει αναπνευστήρες τώρα! Ford ξεκινήστε γρήγορα να κατασκευάζετε αναπνευστήρες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Λευκός Οίκος ετοιμαζόταν να ανακοινώσει τη σύσταση ενός κοινού φορέα μεταξύ της General Motors και της Ventec Life Systems, που θα επέτρεπε την παραγωγή περίπου 80.000 αναπνευστήρων.

Η ανακοίνωση, εντούτοις, ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα, από τον φόβο του κόστους αυτής της επιχείρησης, που εκτιμήθηκε σε 1 και πλέον δισεκατομμύριο δολάρια.

«Θα αγοράσουμε πολλούς αναπνευστήρες. Τα ονόματα και οι αριθμοί θα ανακοινωθούν αργότερα» επισήμανε σε ένα άλλο tweet ο υψηλόβαθμο στέλεχος του Λευκού Οίκου.

Advertisement

Το οργισμένο μήνυμα στα Social Media του Donald Trump έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του, στο Fox News, όπου επιχείρησε να μειώσει την ανάγκη για τεχνητούς αναπνευστήρες.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανάγκη για 40.000 ή 30.000 αναπνευστήρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisement

H οργισμένη αντίδραση του Trump έρχεται λίγο πριν επιβεβαιωθεί πως εκτινάχθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων στα 92.932 και οι νεκροί στους 1380 με τα περισσότερα κρούσματα και θανάτους να συναντώνται στη Νέα Υόρκη…

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα πάτε συνεργείο ή σε αντιπροσωπεία ΙΧ χωρίς πρόστιμο!

Advertisement

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι θα αποφύγετε τις ζημιές στο αυτοκίνητό σας από την ακινησία

Προσοχή! Μέρες «ζει» ο κορωνοϊός στο αυτοκίνητο – Πως θα τον εξοντώσετε