Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Tom Cotter ανακαλύπτει θησαυρούς κλασικών αυτοκινήτων (+video)

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Tom Cotter ανακαλύπτει θησαυρούς κλασικών αυτοκινήτων (+video)

ΝΕΑ

Ο Tom Cotter ανακαλύπτει θησαυρούς κλασικών αυτοκινήτων (+video)

ΝΕΑ

Η διαδικτυακή εκπομπή του Tom Cotter στο YouTube «Harterty’s Barn Find Hunter» είναι η νέα μας εμμονή. Η περιπλάνησή του στην Αμερική και τα οχήματα που ανακαλύπτει εγκαταλειμμένα γίνονται αντικείμενο συζήτησης για αρκετές ημέρες στις παρέες μας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι ένας άλλος κόσμος. Υπάρχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και όσο αφορά τον τρόπο σκέψης και όσο αφορά την αντιμετώπιση των καταστάσεων. Στις ΗΠΑ η αυτοκίνηση έχει την δική της θέση στην ζωή των ανθρώπων και δεν αποτελεί πολυτέλεια, ούτε αναγκαίο κακό. Για κάποιους είναι τρόπος ζωής και ο Tom Cotter είναι ένας από αυτούς.

Η Volvo στην Techno Classica

Advertisement
Advertisement

Είναι ο δημιουργός της  σειράς web: «Harterty’s Barn Find Hunter» και έχει γράψει πολλά βιβλία για την αναζήτηση των Barn Finds (αυτοκίνητα εγκαταλειμμένα σε αχυρώνες ή αποθήκες). Το βίντεο, που διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε είναι το πρώτο επεισόδιο των  Barn Find Hunter, το οποίο είναι σπουδαίο, είτε είστε εξοικειωμένος με τον Cotter είτε όχι. Περιλαμβάνει μια επική ανακάλυψη αμερικανικών muscle cars, για αρχή.

The Peninsula Classics: Το καλύτερο από τα καλύτερα

Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το γεγονός πως υπάρχει ένα μέρος με τόσα παρατημένα muscle cars στην Georgia. Το εντυπωσιακό είναι η ποικιλία των μοντέλων και η σπανιότητα τους, όπως του Dodge Challenger του 1970 στο χρώμα Plum Crazy, το οποίο είναι περιζήτητο. Ένα Rebel AMC είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα αυτοκίνητα, από αυτά. Εκτός από τα κλασικά Αμερικάνικα, εμφανίζεται και ένα Morris Minor σε καλή κατάσταση σε αυτό το βίντεο. Πρόκειται για ένα δεξιοτίμονο αυτοκίνητο από την Αυστραλία / Νέα Ζηλανδία, χωρίς σκουριά όπως όλα τα άλλα.

Δείτε τον Cotter να ψάχνει, να ανακαλύπτει, να ελέγχει και να εξηγεί την ιστορία του κάθε μοντέλου που βρίσκει στην ερημία μετά από πληροφορίες που συλλέγει στην πορεία της εκπομπής του.

Advertisement

 

Advertisement