Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο θεϊκός ήχος της εξωτικής Alfa Romeo 33 Stradale (HD Video)

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο θεϊκός ήχος της εξωτικής Alfa Romeo 33 Stradale (HD Video)

ΝΕΑ

Ο θεϊκός ήχος της εξωτικής Alfa Romeo 33 Stradale (HD Video)

ΝΕΑ

Εξωτική σε κάθε λεπτομέρεια της, πανέμορφη και μοναδική. Η σπάνια Alfa Romeo 33 Stradale, ίσως το ομορφότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών, ξεσηκώνει φυσικά και σήμερα με την εμφάνιση και τον απίστευτο ήχο του δίλιτρου V8 κινητήρα της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με μόλις 18 Alfa Romeo 33 Stradale να έχουν δει το φως της παραγωγής η εξωτική δημιουργία του σχεδιαστή Franco Scaglione που παρουσιάστηκε το 1967 και βασιζόταν στην αγωνιστική Autodelta Alfa Romeo Tipo 33 είναι σήμερα ένα από τα σπανιότερα υπεραυτοκίνητα εκείνης της εποχής και το ταχύτερο στα 1.000 μέτρα από στάση, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γερμανικού περιοδικού Auto, Moto und Sport.

Βλέπετε, ο εκπληκτικός V8 κινητήρας των 230-250 ίππων (ανάλογα με τις… ρυθμίσεις) που έφερε, ο οποίος μπορούσε να στροφάρει μέχρι και τις 10.000 σ.α.λ., είχε να κινήσει μόλις 700 κιλά… Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονταν κάτω από έξι δευτερόλεπτα και η τελική ξεπερνούσε τα 250 χλμ./ώρα.

Αρκετά όμως με την ιστορία! Εδώ είμαστε για να δούμε και κυρίως να ακούσουμε την 33 Stradale. Στο HD βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσετε να θαυμάσετε τις αμέτρητες λεπομέρειές της, να την δείτε να παίρνει μπρος αλλά και να κινείται σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Θα μπορέσετε επίσης να καταλάβετε καλύτερα και το πόσο μαζεμένη είναι σε διαστάσεις, που βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τα σημερινά υπεραυτοκίνητα. Μην ξεχάσετε να αυξήσετε την ένταση του ήχου και καλή απόλαυση.

Advertisement
Advertisement