Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Sylvester Stallone πουλά την Cadillac του (+video)

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Sylvester Stallone πουλά την Cadillac του (+video)

ΝΕΑ

Ο Sylvester Stallone πουλά την Cadillac του (+video)

ΝΕΑ

Αν είδωλό σας είναι ο Rocky Balboa ή ο John Rambo τότε το αυτοκίνητό σας πρέπει να είναι μία λιμουζίνα Cadillac Escalade.

Advertisement
Advertisement

Η Cadillac Escalade Stretch Vehicle (με επιμηκυμένο αμάξωμα) του Stallone, πωλείται για 350.000 δολάρια (περίπου 297.000 ευρώ).

Την μετατροπή του SUV σε λιμουζίνα SUV έκανε η Becker Automotive Design με έδρα την Καλιφόρνια. Το luxobarge του Sly είναι ακριβό, αφού έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα και η αρχική τιμή του ήταν περίπου 347.200 ευρώ (409.000 δολάρια).

Η βάση του αυτοκινήτου ήταν μία Escalade ESV προηγούμενης γενιάς η οποία… τεντώθηκε κατά 50,8 εκατοστά για να δημιουργηθεί μια καμπίνα/δωμάτιο ντυμένο με δέρμα. Δεδομένης της εντυπωσιακής τιμής, δεν προκαλεί έκπληξη, πως το εσωτερικό του, διαθέτει όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας τηλεόρασης 43 ιντσών, που βρίσκεται στο διαχωριστικό μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων και του πίσω διαμερίσματος.

Advertisement
Advertisement


Είναι σίγουρα πιο πολυτελές από το Rambo Lambo (LM 002) καθώς διαθέτει τα πάντα, από πτυσσόμενα τραπέζια από ξύλο και ηλεκτρικές κουρτίνες παραθύρων έως σύστημα ήχου 7.1 και οθόνες 12 ιντσών για τους πίσω επιβάτες. Με μόλις 1.609 χιλιόμετρα η limo- Escalade ESV βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα από τον 74χρονο ηθοποιό.


Είναι ενδιαφέρον ότι η Becker Automotive Design λέει ότι ο Stallone συμμετείχε άμεσα στη διαδικασία σχεδιασμού του εσωτερικού του SUV. «Μου άρεσε που σχεδίασα προσωπικά, το πολυτελές εσωτερικό με τον Howard Becker. Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να αξιοποιήσει αυτό το εντυπωσιακό Becker Cadillac ESV. Παρήγγειλα το αυτοκίνητο για έναν συγκεκριμένο σκοπό, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και δεν έχω πλέον ανάγκη για αυτό το όμορφο όχημα» δηλώνει ο Stallone.


Όσο εντυπωσιακό και αν είναι και το συγκεκριμένο όχημα είναι πολύ ακριβό αφού κοστίζει πέντε φορές περισσότερο από την βασική Escalade ESV του 2020. Επιπλέον, η νέα Escalade Stretch Vehicle θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή στα 68.240 ευρώ (ή 80.490 δολάρια).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Το χλιδάτο Cadillac Escalade από την Lexani (vid)

Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Kobe Bryant

Αποκάλυψη για τη νέα Cadillac Escalade

Advertisement