Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη νέα Cadillac Escalade

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για τη νέα Cadillac Escalade

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη νέα Cadillac Escalade

ΝΕΑ

H έκδοση ESV με το μακρύ μεταξόνιο της νέας Cadillac Escalade αποκαλύφθηκε στον διαδικτυακό διαμορφωτή του μοντέλου λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Η Cadillac Escalade είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή πολυτελή SUV στις ΗΠΑ και η έκδοση ESV με το μακρύ μεταξόνιο αποτελεί μια από τις συνηθέστερες επιλογές για όσους αναζητούν μια εναλλακτική επιλογή μιας κλασικής λιμουζίνας.

Η νέα γενιά της Escalade που παρουσιάστηκε πρόσφατα τράβηξε φυσικά το ενδιαφέρον πολλών όμως ακόμα δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής της έκδοσης ESV. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοκινητικής ιστοσελίδας Autoblog η πρεμιέρα της συγκεκριμένης έκδοσης θα γίνει στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο Απρίλιο. Ωστόσο ο διαμορφωτής που υπάρχει στον ιστότοπο της Cadillac μεταξύ των επιλογών που προσφέρει περιλαμβάνει και την έκδοση ESV, δίνοντάς μια πολύ καλή εικόνα του μοντέλου πριν την επίσημη πρεμιέρα του.

Advertisement
Advertisement

Με την νέα Escalade να είναι ήδη ένα μεγάλο SUV φθάνοντας τα 5.382 χιλ. η έκδοση ESV θα αγγίζει πλέον τα 5.766 χιλ. με το μεταξόνιο να φθάνει τα 3.407 χιλ. ήτοι 336 χιλ. μεγαλύτερο από αυτό της απλής έκδοσης. Αυτό φυσικά εξασφαλίζει παραπάνω από αρκετό χώρο για τους έως 7 επιβάτες αλλά και τις αποσκευές τους. Σε μηχανολογικό επίπεδο η ESV δεν αναμένεται να έχει διαφορές σε σχέση με την απλή Escalade και θα χρησιμοποιεί έναν V8 βενζινοκινητήρα 6.2 λίτρων ή έναν εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 3.0 λίτρων με την μετάδοση και στις δύο περιπτώσεις να γίνεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων. Η Cadillac έχει ανακοινώσει πως η διάθεση της νέας Escalade θα ξεκινήσει προς το τέλος της χρονιάς αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα ξεκινήσει ταυτόχρονα και η διάθεση της ESV.