Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Rod Steward κλείνει λακούβες και έχει λόγο…

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Rod Steward κλείνει λακούβες και έχει λόγο…

ΝΕΑ

Ο Rod Steward κλείνει λακούβες και έχει λόγο…

ΝΕΑ

Ο Sir Rod Stewart ανέλαβε δράση από μόνος του και έκλεισε τις λακούβες κοντά στην έπαυλή του για το καλό των περαστικών, αλλά και για τον ίδιο.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να είναι 77 ετών, αλλά δείχνει ότι δεν τον σταματά τίποτα από το να βγει στους δρόμους και να αναλάβει μόνος του (και οι φίλοι του) μια σημαντική δουλειά. Δεν έχει σημασία εάν πρέπει να λερώσει τα χέρια του, μιας και είναι για καλό σκοπό.

Πρόσφατα, ο Stewart και η παρέα του βγήκαν στους κοντινούς δρόμους, που οδηγούν -κυρίως- στην έπαυλή του, στο Essex, για να “κλείσουν” τις τεράστιες λακκούβες που είχαν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ο τραγουδιστής ανέλαβε μόνος του δράση γιατί πολύ απλά είναι επικίνδυνες και κανένας δεν ασχολείται για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

Ο Stewart ανέφερε ότι οι άνθρωποι που περνούν από αυτούς τους δρόμους χτυπούν άσχημα τα αυτοκίνητά τους, ενώ τις προάλλες είδε ένα ασθενοφόρο με σκασμένο λάστιχο. Βέβαια, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ανάμεσα στους πολλούς λόγους που το έκανε ήταν και το ότι δεν μπορούσε να περάσει με τη Ferrari του με αποτέλεσμα να αποφεύγει να μετακινεί το ιταλικό supercar του. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο και χρήματα για να διορθώσει το οδόστρωμα.

Advertisement
Advertisement

Μήπως να έρθει και στην Ελλάδα να… βάλει ένα χεράκι;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Citroen Ami των 5.500 ευρώ (video)
Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Στο «σφυρί» και αντίκες από 1.000 ευρώ!
Τα νέα της πιάτσας, 327…

Advertisement