ΝΕΑ

Ο πρωταθλητής του DTM παρέλαβε την προσωπική του BMW M4

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πρωταθλητής του DTM παρέλαβε την προσωπική του BMW M4

ΝΕΑ

Ο πρωταθλητής του DTM παρέλαβε την προσωπική του BMW M4

ΝΕΑ

Η «εορταστική» M4 DTM Champion Edition δημιουργήθηκε με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου οδηγών στο περσινό Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού. Η επιτυχία οφείλεται στη σταθερότητα και την ταχύτητα του Marco Wittmann, οπότε δικαιολογημένα μία από τις 23 συλλεκτικές BMW M4 παραδόθηκε σε αυτόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο 25χρονος Γερμανός οδηγός βρέθηκε στην έδρα της BMW στο Μόναχο για να παραλάβει την M4 DTM Champion Edition: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερχόταν η στιγμή που η BMW θα σχεδίαζε μία ειδική έκδοση για να με τιμήσει. Είμαι πολύ υπερήφανος που θα έχω ένα από τα μόλις 23 συλλεκτικά αυτοκίνητα», δήλωσε.

Ο αριθμός 23 δεν επελέγη τυχαία, καθώς αυτόν έφερε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πέρσι στο DTM. Όπως αντιλαμβάνεστε έχουν προπωληθεί ήδη και οι 23. Οι υπόλοιποι 22 τυχεροί ιδιοκτήτες δικαιούνται ένα σεμινάριο σπορ οδήγησης από τον ίδιο το Wittman – που αλλού – στο Νίρμπουργκρινγκ. H BMW M4 – όπως άλλωστε και η sedan M3 – εφοδιάζονται με τον 6κύλινδρο σε σειρά TwinPower Turbo των 3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει ισχύ 431 PS και ροπή 56,1 kgm.

Advertisement
Advertisement

Το άσπρο χρώμα του αμαξάμωτος και το μαύρο καπό παραπέμπουν στην εμφάνιση του αυτοκινήτου του 25χρονου Γερμανού στο περσινό DTM. Στις αποκλειστικές λεπτομέρειες της M4 DTM Champion Edition περιλαμβάνονται επίσης ο αριθμός 23 στις πόρτες, τα αυτοκόλλητα «WIT DTM Champion 2014» στα πίσω πλαϊνά παράθυρα, οι πολύχρωμες λωρίδες, το πορτοκαλί περίγραμμα στη μάσκα, η υπογραφή του πρωταθλητή στην ανθρακονημάτινη επένδυση του ταμπλό κ.α.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που πήρε από τον Marco Wittmann ο Άκης Τεμπερίδης, για λογαριασμό του NewsAuto.gr.