Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο πρώην μάνατζερ του Schumacher κάνει επίθεση στη σύζυγο του

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πρώην μάνατζερ του Schumacher κάνει επίθεση στη σύζυγο του

ΝΕΑ

Ο πρώην μάνατζερ του Schumacher κάνει επίθεση στη σύζυγο του

ΝΕΑ

Νέα επίθεση κατά της Corinna Schumacher εξαπέλυσε ο πρώην μάνατζερ του άτυχου Michael, Willi Weber.

Advertisement
Advertisement

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα TZ του Μονάχου, στις οποίες υποστήριζε πως οι εκατομμύρια θαυμαστές του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 θα έπρεπε να είναι ενήμεροι για την κατάσταση της υγείας του, ο Webber «χτύπησε» ξανά.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ της γερμανικής τηλεόρασης RTL «The Michael Schumacher Tale» που δημιουργήθηκε για τα 25 χρόνια της κατάκτησης του πρώτου τίτλου του, το 1994, ο Webber δεν μάσησε τα λόγια του.

Advertisement
Advertisement

Εκνευρισμένος από το γεγονός πως η οικογένεια του θρύλου της Formula 1 δεν τον εντάσσει στον στενό κύκλο ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στο σπίτι τους άρα και στην ακριβή κατάσταση του Michael.

«Ξέρω πως ο Michael έχει χτυπηθεί άσχημα αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω τι πρόοδο έχει σημειώσει. Θα ήθελα να ξέρω τι κάνει, να του σφίξω το χέρι. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν το επιτρέπει η Corinna. Μάλλον φοβάται πως θα δω αμέσως τι συμβαίνει και θα δημοσιοποιήσω την αλήθεια», είπε ο 77χρονος.

H Corrina Schumacher

Advertisement

Προφανώς με τα λόγια του επιβεβαιώνει τους φόβους της οικογένειας Schumacher, πως δεν θα τηρήσει την επιθυμία να περάσουν αυτό το δράμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, με το ευρύ κοινό αδηφάγο, είναι σαφές το γιατί έχει επιλεχθεί η οδός της σιωπής.

Στη συνέχεια ο Webber ευχήθηκε η περιπέτεια του επί σειρά ετών συνεργάτη του να έχει αίσιο τέλος: «Πιστεύω πραγματικά στην ανάκαμψη του Schumi γιατί ξέρω πως είναι μαχητής. Αν υπάρχει μία πιθανότητα, τότε θα την εκμεταλλευτεί. Δεν μπορεί αυτό να είναι το τέλος. Προσεύχομαι για εκείνον και είμαι πεπεισμένος πως θα τον δούμε ξανά».

Η στιγμή της κατάκτησης του πρώτου τίτλου με τα χρώματα της Ferrari

Advertisement

Θυμίζουμε πως ο 50χρονος σήμερα Michael, τραυματίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, κάνοντας σκι στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις. Μερικούς μήνες μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία και από τότε η ενημέρωση που υπάρχει για την κατάσταση της αποθεραπείας του είναι σχεδόν μηδαμινή.