Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O «Πόλεμος των Άστρων» της Porsche (video)

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O «Πόλεμος των Άστρων» της Porsche (video)

ΝΕΑ

O «Πόλεμος των Άστρων» της Porsche (video)

ΝΕΑ

Η Porsche ετοιμάζεται να δημιουργήσει και το πρώτο της… αστρόπλοιο, όπως ξέρετε ήδη οι πιστοί μας αναγνώστες. Και τώρα θα μάθουμε περισσότερα για αυτό το project.

Advertisement
Advertisement

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο, η γερμανική εταιρεία θα συμμετέχει στην ταινία «Star Wars: The Rise of Skywalker» της Lucasfilm. Όχι, δεν θα δούμε branded ως Porsche μαχητικά στις σκηνές της ταινίας αλλά θα υπάρξει ένα δημιούργημα με τη σφραγίδα της που θα παρουσιαστεί στο κοινό κατά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Αυτή είναι στις 20 Δεκεμβρίου και όπως καταλαβαίνετε, για να φτάσουμε στη γεφύρωση αυτών των δύο κόσμων χρειάστηκε πολλή δουλειά. Από κοινού δουλειά, καθώς υπήρξε εκτενής συνεργασίας των σχεδιαστών των δύο εταιριών.

Η Porsche μας βάζει σε αυτές τις συσκέψεις, μοιράζεται στιγμές από την προετοιμασία και πρωταγωνιστές του εγχειρήματος όπως ο αντιπρόεδρος του αρχισχεδιαστής της, Michael Mauer, μοιράζονται σκέψεις μπροστά στην κάμερα.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε λοιπόν play για να δείτε πως η Porsche, θα δημιουργήσει εκτός από… διαστημικά sportscars και ένα κανονικό αστρόπλοιο…