Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Nico Rosberg χτίζει την απόλυτη Aston Martin Valkyrie (video)

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Nico Rosberg χτίζει την απόλυτη Aston Martin Valkyrie (video)

ΝΕΑ

O Nico Rosberg χτίζει την απόλυτη Aston Martin Valkyrie (video)

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο η διαδικτυακής αυτοκινητικής εκπομπής του ο πρώην πρωταθλητής της F1, Nico Rosberg επισκέπτεται την μεγαλύτερη αντιπροσωπία της Aston Martin, οδηγεί μερικά από τα καλύτερα μοντέλα της και μας δείχνει πως θα παράγγελνε τη δική του Valkyrie.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος από έναν πρωταθλητή της F1 για να επιδείξει τις δυνατότητες ενός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Στο πιο πρόσφατο video στο κανάλι του στο youtube ο Nico Rosberg βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μιας Aston Martin DBS Superleggera αποδεικνύοντας πως το πανίσχυρο supercar των 715 ίππων είναι μια από τι κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας του.

Ωστόσο εκτός από το αυτοκίνητο, τις εντυπώσεις στο video κλέβει και η ίδια η αντιπροσωπία της Aston Martin με την υψηλή αισθητική και την πολυτέλεια που προσφέρει στους επισκέπτες. Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις αποκαλύπτει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και σπάνια μοντέλα από το χθες και το σήμερα. Επιπλέον άκρως ενδιαφέρον είναι το σύστημα μετακίνησης αυτοκινήτων που προσφέρει τη δυνατότητα επίδειξης έως και 90 αυτοκινήτων στον ενδιαφερόμενο αγοραστή ώστε αυτός για παράδειγμα να επιλέξει το χρώμα που τον ενδιαφέρει.

Advertisement
Advertisement

Ο Nico Rosberg μας δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι εν δυνάμει αγοραστές της Valkyrie, του ονειρικού hypercar της Aston Martin μπορούν να εξατομικεύσουν το χρώμα,  τις επενδύσεις, τον διάκοσμο και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου τους αποκτώντας έτσι την αίσθηση πως έχουν βάλει τη δική τους πινελιά ώστε το αυτοκίνητό τους να είναι πραγματικά μοναδικό.