Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο νέος πρόεδρος της Alfa Romeo στο μουσείο της μάρκας

Ελλάδα 0:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο νέος πρόεδρος της Alfa Romeo στο μουσείο της μάρκας

ΝΕΑ

Ο νέος πρόεδρος της Alfa Romeo στο μουσείο της μάρκας

ΝΕΑ

Ο πρώην επικεφαλής της Peugeot, περιηγήθηκε ανάμεσα στα πιο εμβληματικά μοντέλα της Alfa Romeo, αδυνατώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Advertisement
Advertisement

«Αν δεν γνωρίζεις το παρελθόν, δεν μπορείς να προχωρήσεις με επιτυχία στο μέλλον» συνηθίζει να λέει ο σοφός λαός μας, κάτι το οποίο φαίνεται πως αφουγκράζεται και ο νέος επικεφαλής της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Peugeot, λίγες μόλις ώρες μετά την ανάληψη των ηνίων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, επισκέφτηκε το Iστορικό Mουσείο της στην περιοχή Arese του Μιλάνου και συστήθηκε με την πλούσια σπορ κληρονομία της.

Σε φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, αλλά και στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης του μουσείου, βλέπουμε τον νέο κραταιό άνδρα της φίρμας να περιηγείται ανάμεσα στα δεκάδες στολίδια της εταιρείας, καθένα εκ των οποίων κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Σεβόμενος απόλυτα τα πρωτόκολλα υγιεινής λόγω πανδημίας, και φορώντας μάσκα, ο Jean-Philippe Imparato φαίνεται πως απόλαυσε κάθε λεπτό από την επίσκεψή του στο μουσείο. Αδιάψευστο μάρτυρα συνιστά το γεγονός πως τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες μέσω της κάμερας του κινητού του τηλεφώνου.

Παράλληλα, επισκέφτηκε το κέντρο τεκμηρίωσης που στεγάζεται στο ιστορικό μουσείο, πάντα συνοδεία του γνωστού συγγραφέα και υπεύθυνου του ιστορικού μουσείο, Lorenzo Ardizio.

Advertisement

«Τιμή μου που περιηγήθηκα στην ιστορία της Alfa Romeo, κατά την επίσκεψή μου στο Ιστορικό Μουσείο. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι όπου γνώρισα πολλά αυτοκίνητα με επαναστατική σχεδίαση και αυτοκίνητα-θρύλους στον δρόμο και την πίστα», έγραψε ο Jean-Philippe Imparato  στο Twitter.

Advertisement

Σημειώνεται πως παρά τη γαλλική καταγωγή του, ο νέος επικεφαλής της Alfa Romeo, διατηρεί έντονες… οικογενειακές εμπειρίες με την εταιρεία. «Ο πατέρας μου οδηγούσε μια Alfa Romeo Giulietta και όταν γεννήθηκα μια Giulia. Στη συνέχεια μια Alfetta και μία GTV V6 Coupe».

Αδιαπραγμάτευτος στόχος του Jean-Philippe Imparato είναι να δώσει νέα πνοή στην εταιρεία, αυξάνοντας τις πωλήσεις της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Στην πίστα με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (video)

Πόσο κοστίζουν οι νέες Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio στην Ελλάδα;

Μία χρυσή Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio για το Mille Miglia