Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο «μονομάχος» της Jeep αποχωρεί από την Ευρώπη!

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο «μονομάχος» της Jeep αποχωρεί από την Ευρώπη!

ΝΕΑ

Ο «μονομάχος» της Jeep αποχωρεί από την Ευρώπη!

ΝΕΑ

Η εμπορική πορεία του Jeep Gladiator, στη Γηραιά Ήπειρο, αποδείχθηκε βραχύβια και με μία final edition, πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Advertisement
Advertisement

Ο «μονομάχος» της Jeep είναι αναμφίβολα σκληροτράχηλος, αλλά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να χαρτογραφήσει την ευρωπαϊκή φορά και δύο χρόνια μετά το εμπορικό του λανσάρισμα (2021), αποχωρεί για να συνεχίσει σε άλλα… πεδία μαχών.

Πάντως η Jeep δεν θα αποσύρει έτσι ψυχρά, το Gladiator, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συνεχίσει τη διάθεσή του, με μια τελική έκδοση, αρκετά αναβαθμισμένη αισθητικά και σε εξοπλιστικό επίπεδο.

Η FarOut Final Edition θα ξεχωρίζει από τους άλλους… Gladiators, με τις ζάντες γυαλιστερού μαύρου γρανίτη 18 ιντσών. Διαθέτει σκληρή οροφή τριών τμημάτων, στο χρώμα του αμαξώματος, επένδυση σκληρής οροφής και μαύρα σωληνοειδή πλαϊνά σκαλοπάτια της Mopar.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει επίσης μαύρα αυτοκόλλητα, «φουσκωμένα» φτερά, πάνω από τους θόλους των τροχών, μια ειδική μεταλλική πλάκα πίσω πόρτας FarOut Edition. Μια επένδυση με σπρέι, προστατεύει την καρότσα.

Η Jeep ανανεώνει την καμπίνα με θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα McKinley και θερμαινόμενο τιμόνι. Διαθέτει ηχοσύστημα Alpine με εννέα ηχεία με subwoofer.

Advertisement

Τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ανίχνευση τυφλού σημείου, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, αυτόματη μεγάλη σκάλα και προσαρμοζόμενο cruise control.

Η τελική έκδοση διατίθεται μόνο με τον πετρελαιοκινητήρα V6 3,0 λίτρων. Αποδίδει 260 ίππους και 600 Nm ροπής. Η Jeep συνδυάζει τον κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο TorqueFlite 8HP75, οκτώ (8) σχέσεων.

Advertisement

Το Gladiator FarOut Final Edition θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Severn: Bright White, Black, High Velocity, Silver Zynith, Sting Grey, Sarge Green και Hydro Blue.

Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν δύο πακέτα επιλογών. Το Cargo Group προσθέτει έναν κάδο αποθήκευσης κάτω από το πίσω κάθισμα που κλειδώνει, έναν μετατροπέα 400 watt και έναν προσαρμογέα AC 230 volt.

Advertisement

Το Duel Top Group έρχεται με σκληρές και μαλακές οροφές. Οι αυτόνομες επιλογές περιλαμβάνουν καλύμματα tonneau και κάμερα εκτός δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mobility επιστρέφει στο Golden Hall!
Η Stellantis ποντάρει στα συνθετικά καύσιμα
BMW: Τέλος στη μηνιαία συνδρομή για τα καθίσματα