Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Michael Jordan αποκτά δική του αγωνιστική ομάδα

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Michael Jordan αποκτά δική του αγωνιστική ομάδα

ΝΕΑ

Ο Michael Jordan αποκτά δική του αγωνιστική ομάδα

ΝΕΑ

Ο Michael Jordan εκτός από κορυφαίος αθλητής αποδεικνύει πως γνωρίζει καλά μεταξύ άλλων και την τέχνη του “επιχειρείν”. Ο γνωστός και ως “M.J.” πρόκειται λοιπόν να αποκτήσει τη δική του ομάδα στο NASCAR! Oh yes…

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον οδηγό αγώνων Denny Hamlin, ο ίδιος συμφώνησε με τον Jordan σε μια κοινή προσπάθεια δημιουργία ομάδας στο NASCAR το 2021 αλλά και με τον Bubba Wallace, έναν έμπειρο αφροαμερικανό οδηγό.

“Κατά το παρελθόν, το NASCAR είχε πρόβλημα με την ποικιλομορφία, παρότι υπήρξαν αρκετοί έγχρωμοι ιδιοκτήτες”, δήλωσε ο Jordan. “Το NASCAR εξελίσσεται και αγκαλιάζει ολοένα τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω του. Με σκοπό την καταπολέμηση του ρατσισμού, διακρίνω τη συγκεκριμένη κίνηση ως ευκαιρία να δώσω ευκαιρίες σε έγχρωμους να αποδείξουν τις ικανότητες τους σε κορυφαίο επίπεδο”.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο θρύλος του ΝΒΑ από το 2010 αποτελεί τον ιδιοκτήτη των Charlotte Hornets, κατέχει επίσης αλυσίδα εστιατορίων αλλά και το 10% των μετοχών στη Jordan Brand.

Advertisement
Advertisement

Με πρόχειρους υπολογισμούς διαπιστώθηκε πως τα κέρδη του είναι πολλαπλάσια μετά το πέρας της μπασκετικής του καριέρας. Σύμφωνα με αναφορές του Forbes, τα ετήσια έσοδά του ανέρχονται στα 1,6 δις δολάρια παρακαλώ, ένα νούμερο το οποίο καθιστά τον διάσημο σταρ ως τον πλουσιότερο πρώην αθλητή. Η επιχειρηματική του δράση είναι στοχευμένη και αποφέρει συνήθως άμεσα καρπούς. Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη κίνησή του…

Διαβάστε επίσης:

O κορωνοϊός πάτησε φρένο και στο NASCAR

Advertisement

Τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα NASCAR Daytona 500 (video)

To ντεμπούτο του Θωμά Κρασώνη στο Nascar Whelen Euro Series

Advertisement