Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Meek Mill διέλυσε το Hummer του με το… καλημέρα!

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Meek Mill διέλυσε το Hummer του με το… καλημέρα!

ΝΕΑ

Ο Meek Mill διέλυσε το Hummer του με το… καλημέρα!

ΝΕΑ

Συνήθως οι celebrities μας απασχολούν με τα αυτοκίνητά τους για λόγους θαυμασμού. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μία από αυτές.

Advertisement
Advertisement

Ο Meek Mill έγινε πρόσφατα ο περήφανος κάτοχος ενός GMC Hummer EV. Δυστυχώς για εκείνον, με το που το έβγαλε για την πρώτη βόλτα, τράκαρε! Τόσο άσχημα μάλιστα που ο ένας από τους εμπρός τροχούς έφυγε και ο άξονας στράβωσε.

Ο διάσημος ράπερ δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το ατύχημα, αλλά για να πάθει τέτοια ζημιά το θηριώδες Hummer, μάλλον θα ήταν μία σφοδρή σύγκρουση. Η ενημέρωση για το ατύχημα και το διαλυμένο Hummer ήρθε μέσω story του ίδιου στο Instagram. Από εκεί, φαίνεται αρκετά η διαλυμένη εμπρός αριστερά πλευρά του ηλεκτρικού pickup, όπως και το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Meek Mill έχει πάθος με τα αυτοκίνητα και για αυτό διαθέτει μία ολόκληρη συλλογή από τέτοια στο γκαράζ του. Συνήθως μάλιστα, το κάνει και ολόκληρο θέμα όταν αγοράζει ένα καινούριο, θέλοντας να επιδείξει τον στόλο του ή επειδή είναι της λογικής «άμα δεν το δείξεις στα social media, είναι σαν μην το έχεις».

Advertisement
Advertisement

Ενδεικτικά, μερικά από τα αυτοκίνητά του είναι: Lamborghini Urus, Mercedes-Maybach S-Class και Mercedes-Benz G-Wagen.

Όσον αφορά το διαλυμένο του Hummer, ήταν μία πολύ πρόσφατη αγορά. Ο Meek Mill έχει πολύ στενή σχέση με την GMC και ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην έκθεση «Hummer House» τον Μάιο του 2023 στο Μαϊάμι. Ίσως τώρα, πρέπει να πάει να αγοράσει ένα καινούριο Hummer EV, διότι αυτό μάλλον… παρέδωσε.