Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Matt LeBlanc αφήνει το Top Gear

Ελλάδα 5:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Matt LeBlanc αφήνει το Top Gear

ΝΕΑ

O Matt LeBlanc αφήνει το Top Gear

ΝΕΑ

Η τέταρτη σεζόν στην παρουσίαση του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου Top Gear, θα είναι και η τελευταία για τον Matt LeBlanc – γνωστό ως «Joey» από τη θητεία του στην κωμική σειρά «Friends».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Αμερικανός ηθοποιός κλήθηκε να σώσει την εκπομπή του BBC όταν αποχώρησαν από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May. Και το έκανε με επιτυχία, έχοντας στο πλευρό του μία νέα ομάδα και κυρίως, περνώντας το δικό του στιλ αντί να προσπαθήσει να μιμηθεί την «Αγία Τριάδα».

Η αποχώρησή του αφορά προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του: «Η εμπειρία μου στο Top Gear ήταν άκρως ευχάριστη. Απόλαυσα να συνεγάζομαι με όλη την ομάδα. Όμως ο χρόνος τον οποίο καλούμαι να δεσμεύσω και τα συνεχή ταξίδια που απαιτούνται για την παρουσίαση του Top Gear, με κρατούν μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου – περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα. Θα είμαι πάντα θαυμαστής του Top Gear και εύχομαι στην ομάδα κάθε ευκαιρία. Σας ευχαριστώ για τη σπουδαία βόλτα».

Advertisement
Advertisement

Οι δύο συμπαρουσιαστές του, Chris Harris και Rory Reid, τον αποχαιρέτησαν μέσω social media με τα καλύτερα λόγια – το ίδιο και η παραγωγή της εκπομπής.

Ακόμα είναι άγνωστο ποιος θα τον αντικαταστήσει από το 2019 και μετά.