Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Lewis Hamilton και στον κινηματογράφο (vid)

Ελλάδα 18:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lewis Hamilton και στον κινηματογράφο (vid)

Men + Speed

Ο Lewis Hamilton και στον κινηματογράφο (vid)

Men + Speed

O παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έκανε την πρώτη του σύντομη live-action στη μεγάλη οθόνη και συμμετείχε στην ταινία Zoolander2. Μάλιστα έδωσε το “παρών” και στην πρεμιέρα της. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στο Zoolander2 δεν θα δούμε μόνο τους Ben Stiller, Owen Willson και Will Ferrell, αλλά και άλλα γνωστά αστέρια όπως, Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Kim Kardashian, Kanye West, Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato, Katy Perry και φυσικά Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων φόρεσε ένα κομψό κόκκινο κοστούμι, ένα λευκό πουκάμισο και γυαλιά ηλίου για να παρακολουθήσει μαζί με την Olivia Munn τη σκηνή, όπου ο Derek περπατάει στην πασαρέλα. Ο ρόλος του είναι πολύ μικρός, αλλά δεν τον πειράζει, καθώς είναι ευχαριστημένος που συμμετείχε. Στη συγκεκριμένη σκηνή έχουν μαζευτεί πολλοί διάσημοι για να παρακολουθήσουν το σόου του Derek Zoolander.

Lewis hamilton-zoolander2-a640 Lewis hamilton-zoolander2-c640

Advertisement
Advertisement

Βέβαια και στο παρελθόν είχε δανείσει τη φωνή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων του Disney «Cars 2», αλλά αυτή τη φορά δεν θα τον ακούσουμε μόνο, αλλά θα τον δούμε κιόλας.

Ο Hamilton έχει δηλώσει: «Δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά πιο παλιά τον Ben Stiller, αλλά πριν το γύρισμα ήρθε σπίτι μου, συζητήσαμε και στη συνέχεια είχαμε μια καλή συνεργασία.»

Παρευρέθηκε λοιπόν στην πρεμιέρα της ταινίας και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του φωτογραφίες και βίντεο από την βραδιά. Δεν έχασε χρόνο όμως και την επόμενη μέρα έκανε και φωτογράφηση για την εταιρεία Hugo Boss.

Advertisement

Lewis hamilton-zoolander2-b640

Δείτε το βίντεο…

Advertisement

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας.

Advertisement

Κι αν ψάχνετε τον Lewis θα τον δείτε στο 21’’!