Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Kimi Raikkonen και η νέα Alfa Romeo Stelvio (video)

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Kimi Raikkonen και η νέα Alfa Romeo Stelvio (video)

ΝΕΑ

Ο Kimi Raikkonen και η νέα Alfa Romeo Stelvio (video)

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι άνθρωπος που δεν λέει πολλά αλλά η μοναδικότητα του χαρακτήρα του είναι που τον έχει κάνει ίσως τον πιο δημοφιλή οδηγό στο grid του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

O λόγος για τον Kimi Raikkonen, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2007, που αποτελεί το σημαντικότερο «περιουσιακό» στοιχείο της Alfa Romeo Racing. Πράγμα που ξέρει καλά η ιταλική μάρκα, γι’ αυτό και έσπευσε να τον εκμεταλλευτεί στην προώθηση της νέας Stelvio.

Το SUV της ιταλικής μάρκας ανανεώθηκε πρόσφατα και ο Iceman είναι αυτός που με το γνώριμό του, ιδιαίτερο στιλ, παρουσιάζει τις αρετές της. Συγκεκριμένα, τονίζει το πόσο απολαμβάνει να την οδηγεί στους δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό.

Βάζει στα ηχεία το «La Vita» της Shirley Bassey και οργώνει τη φημισμένη διαδρομή στο στολίδι της Κυανής Ακτής, στην οποία έχει αγωνιστεί με μονοθέσιο της Formula 1… 17 φορές! Μάλιστα έχει στο ενεργητικό του και μία νίκη στο Μονακό, το 2005, όταν έτρεχε με μονοθέσιο της McLaren-Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Ο Kimi λοιπόν, κάνει βόλτες με τη Stelvio και… ξεχνιέται, στήνοντας τη συνοδό του. Είχε όμως έτοιμη τη δικαιολογία. Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Διαβάστε επίσης:
Οδηγούμε στην Ιταλία τις ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Η Alfa Romeo εκθειάζει τον Raikkonen