Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover Evoque

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο κατασκοπευτικός φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Το πιο σημαντικό εμπορικά μοντέλο της Range Rover, το Evoque βρίσκεται σε φάση δοκιμών και ο φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά κάποιες λεπτομέρειες από το εσωτερικό του.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά του Evoque αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά και από τις μέχρι στιγμής κατασκοπευτικές φωτογραφίες υπάρχει η ένδειξη πως η εξωτερική του εμφάνιση θα ακολουθεί τα δεδομένα του μεγαλύτερου Velar. Ωστόσο η ιστοσελίδα Paultan έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Εκεί λοιπόν φαίνεται πως η εσωτερική διαμόρφωση θα είναι επίσης ανάλογη με αυτή του μεγαλύτερου μοντέλου. Στην κεντρική κονσόλα κυρίαρχο στοιχείο είναι η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων. Ακριβώς κάτω από αυτή φιλοξενείται μια ακόμα επιφάνεια αφής με δύο περιστροφικούς διακόπτες που λογικά θα επιτρέπουν το χειρισμό του κλιματισμού αλλά και του συστήματος Terrain Response για την κατάλληλη διαμόρφωση του συστήματος τετρακίνησης και της ανάρτησης ανάλογα με το έδαφος που κινείται το όχημα.

2018-Range-Rover-Evoque-spyshots-11456765harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Πάντως φαίνεται πως ο αναδυόμενος περιστροφικός διακόπτης που χρησιμοποιούνταν για την επιλογή της κατάλληλης λειτουργίας στο κιβώτιο ταχυτήτων έχει αντικατασταθεί από έναν πιο κλασικό επιλογέα.

Από εκεί και πέρα όπως και στο Velar το τιμόνι φιλοξενεί πολυδιακόπτες με τεχνολογία αφής καθώς και έναν πίνακα με αναλογικά όργανα αν και θεωρείται σίγουρο πως το τελικό μοντέλο θα προσφέρει και τη δυνατότητα εξοπλισμού με ψηφιακό πίνακα οργάνων.

2018-Range-Rover-Evoque-spyshots-11456765harpi640_2

Advertisement

Η νέα γενιά θα βασίζεται σε μια έκδοση της βασικής πλατφόρμας D8 της JLR και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις ενώ εκτός από τις συμβατικές επιλογές σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου η πλατφόρμα D8 θα μπορεί να υποστηρίξει και την υπό εξέλιξη plug-in υβριδική μονάδα.

2018-Range-Rover-Evoque-spyshots-11456765harpi640

Advertisement