Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Kanye West πούλησε το… Tank του στους Diesel Brothers (+video)

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Kanye West πούλησε το… Tank του στους Diesel Brothers (+video)

ΝΕΑ

Ο Kanye West πούλησε το… Tank του στους Diesel Brothers (+video)

ΝΕΑ

Ένα από τα ελάχιστα Ripsaw EV2 Tank, που μπορούν να έχουν άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ (σε μερικές πολιτείες) πούλησε ο ράπερ και επιχειρηματίας Kanye West.

Advertisement
Advertisement

Το tank αγόρασαν οι παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής του Discovery Chanell «Diesel Brothers».

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 ο ράπερ και επιχειρηματίας Kanye West, άφησε το ράντσο του (West Lake Ranch) στο Wyoming για να αλλάξει (όπως είπε ο ίδιος) τον κόσμο προς το καλύτερο και να ενθαρρύνει την «ελεύθερη σκέψη». Έτσι ο στόλος των off road, οχημάτων αλλά και ένα Tank που είχε εκεί, έπρεπε να φύγει.

Μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση ότι ο Kanye και η Kim Kardashian χώρισαν, ο Ye όπως τον φωνάζουν, έδωσε προς πώληση το ακίνητο. Ξεχωριστά, έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι των οχημάτων που χρησιμοποιούσε όσο ζούσε εκεί σε ένα τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος τα πούλησε σε ένα ποσό ρεκόρ .

Advertisement
Advertisement

Όσα χρόνια ο Ye αποκαλούσε το ράντσο σπίτι του, είχε συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή σειρά οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων ανοιχτών ημιφορτηγών, UTV, Sherp ATV και ένα… tank. Τα ημιφορτηγά πουλήθηκαν γρήγορα επειδή, προφανώς, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν κάτι που κάποτε ανήκε στον Kanye.

Αυτό που είχε μείνει απούλητο ήταν το… τανκ, ένα Ripsaw EV2, που ο ράπερ φέρεται να πλήρωσε περίπου 450.000 ευρώ επειδή είχε δυνατό κινητήρα και μπορούσε να κινηθεί με 130 χλμ σε κάθε είδους έδαφος.

Advertisement

Ο Dave Sparks, γνωστός και ως «Heavy D» των Diesel Brothers, αποκάλυψε πως το τανκ είναι πλέον στην κατοχή της επιχείρησής τους. Μιλώντας για το πώς έγινε η συμφωνία, ο Heavy D αποκαλύπτει ότι αυτός, ο Dave Kiley (Diesel Dave) και ο Ye έκαναν παρέα για λίγο καιρό. Ο ράπερ θυμήθηκε τα ενδιαφέροντά τους, οπότε, όταν θέλησε να… διώξει το τανκ, ήταν από τα πρώτα άτομα που κάλεσε. Δεδομένου ότι η λίστα αναμονής για ένα καινούργιο Ripsaw είναι δύο χρόνια, οι Diesel Brothers άδραξαν την ευκαιρία.

Advertisement

Ο «Heavy D» δεν είπε πόσα τελικά πλήρωσαν για το τανκ, αλλά είπε πως ο Kanye West, τους  πρόσφερε μία «καλή συμφωνία». Το μόνο πρόβλημα που έχει το… τρομακτικό μηχάνημα είναι ότι στο ενσωματωμένο στο ταμπλό DVD player έχει κολλήσει σε ένα cd K-Pop (Κορεάτικη pop) και ο μόνος τρόπος που μπορεί να το διορθωθεί είναι να αφαιρεθεί εντελώς. Ποιος ήξερε ότι ο Ye είναι θαυμαστής, αυτού μουσικού είδους;

Δείτε τον Kanye West μαζί με το Ripsaw EV2 και πολλά από τα off road οχήματά του στο Video Clip του ράπερ Closed On Sunday.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Sherp ATV: Το όχημα για τις πόλεις των Walking Dead (+video)
Απίστευτο: Συνταξιούχος έκρυβε τανκ στο υπόγειο του!
To γρηγορότερο τανκ του κόσμου (vid)