Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O καλύτερος γύρος που έχει κάνει ο Vettel!

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O καλύτερος γύρος που έχει κάνει ο Vettel!

ΝΕΑ

O καλύτερος γύρος που έχει κάνει ο Vettel!

ΝΕΑ

Το εγκώμιο του Sebastian Vettel έπλεξε μετά το Grand Prix Σιγκαπούρης ο Nico Rosberg.

Advertisement
Advertisement

O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για τον πάλαι ποτέ αντίπαλό του στις πίστες, στο πλαίσιο του vlog που ετοιμάζει κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Εκεί ο Γερμανός εξήγησε γιατί ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για τον συμπατριώτη του αλλά εντόπισε και τι ακριβώς έκανε τη διαφορά υπέρ του οδηγού της Ferrari στη Μαρίνα Μπέι.

«Ο Vettel είχε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, υπό δύσκολες συνθήκες. Είχε δεχθεί έντονη κριτική και είχε χάσει τη στήριξη ακόμα και της ομάδας του, της οικογένειάς του καθώς η Ferrari είναι η αγωνιστική του οικογένεια. Είναι δύσκολο για κάθε οδηγό, όταν νιώθει πως όλοι υποστηρίζουν τον ανερχόμενο αστέρα, πως χάνει τη στήριξη που είχε παρότι πληρώνεται πολύ καλύτερα. Με όλη αυτή την πίεση, οδήγησε πολύ καλά. Στις κατατακτήριες παρότι έκανε πολύ καλό γύρο, δεν πήρε την pole στο τέλος. Όσο για τον αγώνα, ναι η στρατηγική τον ευνόησε αλλά και πάλι, αυτός ο γύρος εξόδου από τα pit με τα ελαστικά σκληρής γόμας, ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους της καριέρας του, αν όχι ο καλύτερος  – πραγματικά επικός! Κι αν κάνεις τόσο καλά τη δουλειά την κρίσιμη στιγμή, τότε δικαιούσαι τη νίκη», είπε ο Rosberg.

Advertisement
Advertisement

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Vettel μετά από 392 ημέρες. Η Ferrari έκανε τελικά το 1-2, καθοδόν για την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.