Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Iniesta είναι ο πρώτος κάτοχος του Pulsar

Ελλάδα 1:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Iniesta είναι ο πρώτος κάτοχος του Pulsar

ΝΕΑ

Ο Iniesta είναι ο πρώτος κάτοχος του Pulsar

ΝΕΑ

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές οδηγούν supercars, καθώς κάτι τέτοιο το επιτρέπει η τσέπη τους και το προστάζει ο τρόπος ζωής τους εκτός γηπέδων. Στην περίπτωση όμως του Andres Iniesta τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά. Ο 30χρονος Ισπανός είναι πρεσβευτής της Nissan και βρέθηκε στο εργοστάσιο της Βαρκελώνης για να παραλάβει το πρώτο Pulsar που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η ιαπωνική εταιρεία είναι από φέτος χορηγός του Champions League και έχει συμφωνήσει με τον άσο της Μπαρτσελόνα αλλά και το Βραζιλιάνο αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Thiago Silva, να την εκπροσωπούν σε διαφημίσεις και εκδηλώσεις. Οικογενειάρχης εδώ και λίγα χρόνια, ο Iniesta θα οδηγεί – μεταξύ άλλων βέβαια – το νέο Pulsar, το μικρομεσαίο hatchback της Nissan.

«Αποτελεί τιμή να είμαι ο πρώτος κάτοχος του Nissan Pulsar, το οποίο κατασκευάζεται στη Βαρκελώνη. Περιηγήθηκα στο εργοστάσιο και είδα τη διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα γνώρισα τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα αυτοκίνητα», σχολίασε ο Iniesta, ο οποίος υποδύθηκε για λίγο τον εργαζόμενο στη γραμμή παραγωγής. Πέρα από το Pulsar, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας κατασκευάζονται το ηλεκτρικό e-NV200, το συμβατικό NV200, αλλά και τα Pathfinder, Navara.

Advertisement
Advertisement

Το Pulsar είναι ουσιαστικά μία χαμηλωμένη παραλλαγή του Qashqai, με το οποίο έχει εμφανείς ομοιότητες. Το μήκος του είναι 4,39 m, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει ικανοποιητικός όγκο, στα 380 lt. Στην Ελλάδα θα έρθει μέσα στο φθινόπωρο, με δύο κινητήρες: τον 1.2 turbo βενζίνης με 115 PS και τον diesel 1.5 dCi με 110 PS.

Ο Πάνος Σεϊτανίδης θα ταξιδέψει τις προσεχείς ημέρες στην Ισπανία για να το οδηγήσει και να μοιραστεί μαζί μας τις πρώτες του εντυπώσεις.