Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο… ήχος του νέου Fiat 124 Spider Abarth (video)

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο… ήχος του νέου Fiat 124 Spider Abarth (video)

ΝΕΑ

Ο… ήχος του νέου Fiat 124 Spider Abarth (video)

ΝΕΑ

Η Fiat μας άνοιξε την όρεξη ενόψει της ανανέωσης του 124 Spider, με ένα σύντομο teaser video που δεν έχει πολλά εφέ, φρου-φρου κι αρώματα αλλά εστιάζει στην ουσία: στον ήχο του που με τη φροντίδα της Abarth είναι… μαγευτικός!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Οι Ιταλοί μας δείχνουν λίγα, όπως τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων σε κάθε γωνιά του πίσω μέρος που μας προσφέρουν αυτή τη «μουσική» , τα πίσω φωτιστικά σώματα, το σήμα της Abarth που βρίσκεται εκεί αλλά και τους τροχούς.

Όλα αυτά, προαναγγέλλοντας την πλήρη αποκάλυψη του σπορ μοντέλου της ιταλικής μάρκας, με ολοκληρωμένο πλέον βίντεο, την επόμενη εβδομάδα – αρχές δηλαδή Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα νέο μοντέλο αλλά την… εξέλιξη του υπάρχοντος. Το οποίο θυμίζουμε πως αποτελεί ‘δίδυμο αδερφάκι’ του Mazda MX-5 αφού αμφότερα γεννιούνται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας στη Χιροσίμα.

Άλλωστε μοιράζονται πολλά κοινά μέρη, πέραν του πατώματος. Οι διαφοροποιήσεις έρχονται στα κινητήρια σύνολα που φοράνε οι δύο εταιρείες στα μοντέλα τους αλλά και κάποιους άλλους τομείς όπως το σετάρισμα των αναρτήσεων.

Advertisement

Το MX-5 παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, με αλλαγές στην εξάτμιση, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις. Μένει να δούμε τι νέο θα έχει το Fiat 124 Spider κι αν θα υπάρχει αναβάθμιση και σε επιδόσεις. Είτε στην απλή, είτε στην Abarth εκδοχή.

Περισσότερα, την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε, πατήστε play στο video που ακολουθεί…

Advertisement