Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες με την Porsche Cayenne S | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες με την Porsche Cayenne S

Το εγχείρημα Porsche World Expedition θα ξεκινήσει από την Αυστραλία και θα καταλήξει στην Κίνα γυρνώντας όλο τον κόσμο με την συμμετοχή 20 οδηγών.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Ο γύρος του κόσμου θα έχει κατά κάποιο τρόπο για τους συμμετέχοντες την μορφή του αγώνα ακριβείας καθώς κάθε ομάδα και οι οδηγοί της σε κάθε περιοχή θα πρέπει να κυνηγήσουν συγκεκριμένα ωράρια. Το ταξίδι θα φθάσει συνολικά τα 25.000 χιλιόμετρα και θα διαρκέσει 80 ημέρες. Θα είναι χωρισμένο σε έξι σκέλη, όσες και οι ήπειροι απ’όπου θα περάσει.

porscheworldexpedition24543harpi530

Το πρώτο σκέλος ξεκινά από την Αυστραλία και θα πάει από το Brisbane στο Perth. Η συνέχεια θα δοθεί στην Ευρώπη από το Notrh Cape ως το Chamonix. Από εκεί θα πάει στην Αφρική όπου η Cayenne S που θα χρησιμοποιηθεί θα ξεκινήσει από το Serengeti για να φθάσει στο Johannesburg. Επόμενη στάση θα είναι στη κεντρική Αμερική από το Cancun έως την πόλη του Παναμά. Τα δύο τελευταία σκέλη θα είναι στην Νότιο Αμερική από την Lima στο Buenos Aires και στην νοτιοανατολική Ασία, από την Bangkok της Ταϊλάνδης στη Shangri-La της Κίνας. Το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας θα δοθεί με ένα τριήμερο ταξίδι στα Ιμαλάια.

porscheworldexpedition24543harpi640

Log In or Create an account