Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο «εσωτερικός κόσμος» της νέας BMW M5

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο «εσωτερικός κόσμος» της νέας BMW M5

ΝΕΑ

Ο «εσωτερικός κόσμος» της νέας BMW M5

ΝΕΑ

H BMW είναι σίγουρο πως θα κάνει το «μπαμ» με τη νέα και προικισμένη M5. Όλα είναι έτοιμα πια για τις τελικές ανακοινώσεις, ενώ προστίθενται κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής στο αυτοκίνητο. Εμείς είδαμε από διαρροή το πλούσιο εσωτερικό της και ευπειθώς αναφέρουμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η ποιότητα και το φινίρισμα είναι άσκοπο να σας πούμε σε πιο επίπεδο βρίσκονται. Αυτά αποτελούν δεδομένα, για BMW μιλάμε… Ωστόσο, φαίνεται πως η νέα M5 θα έχει νέο επιλογέα ταχυτήτων με σπορτίφ σχεδιασμό, καμία σχέση με τους αντίστοιχους της συμβατικής σειράς 5. Οι πιο παρατηρητικοί θα διακρίνουν σίγουρα τις επιπλέον επιλογές που διαθέτει, μιας και η M5 σφύζει από τεχνολογικά καλούδια που την καθιστούν το απόλυτο «όπλο» μεταξύ των sedan.

Για του λόγου το αληθές, στη νέα M5, μπορείς να ρυθμίσεις τον ήχο του αυτοκινήτου που επιθυμείς να ακούς, ανεξάρτητα από το mode οδήγησης στο οποίο είναι προγραμματισμένη η χαρτογράφηση. Αυτό είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που μετατρέπουν τη M5 από ένα πολυτελές sedan σε σπορ αυτοκίνητο, ικανό να συναγωνιστεί σε επιδόσεις και αίσθηση αρκετά από τα επονομαζόμενα supercar.

Advertisement
Advertisement

BMW-M5-interior-tsiro-640BMW-M5-move-tsiro-640