Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ο Elvis… αναστήθηκε σε τηλεοπτικό spot της Fiat (+video)

Ελλάδα 4:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Elvis… αναστήθηκε σε τηλεοπτικό spot της Fiat (+video)

Fleet Cars

Ο Elvis… αναστήθηκε σε τηλεοπτικό spot της Fiat (+video)

Fleet Cars

Η Fiat Βραζιλίας «ανάστησε» τον Elvis Presley για το τηλεοπτικό διαφημιστικό spot της προώθησης του νέου ανοιχτού ημιφορτηγού Strada,

Advertisement
Advertisement

Το νέο Fiat Strada subcompact unibody pickup θα είναι μια μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Βραζιλία, με την αυτοκινητοβιομηχανία να έχει ήδη συγκεντρώσει 6.000 πωλήσεις τις πρώτες 10 ημέρες της κυκλοφορίας του.

Θέλοντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερους πελάτες, η εταιρία ξεκίνησε μια τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια με ένα video που έχει πρωταγωνιστή τον βασιλιά του rock and roll Elvis Presley.

Το clip, έχει τίτλο «The Legend», έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα με τον «Βασιλιά» να βγαίνει στην σκηνή για συναυλία. Στο βίντεο, βλέπουμε έναν νεαρό Elvis Presley να ξεκινά το show με το τραγούδι «Blue Suede Shoes» όταν ένα κόκκινο Fiat Strada περνά μέσα από έναν τοίχο και διακόπτει την παράσταση.Ο Elvis μπαίνει γρήγορα στο κάθισμα του οδηγού και ξεκινά να οδηγεί σε πολλά στούντιο ηχογράφησης και σετ ταινιών, δείχνοντας τις ικανότητες του subcompact pickup. Λίγο μετά το spot γίνεται λίγο… αφηρημένο όταν ο «Βασιλιάς» πολεμά μερικούς σαμουράι, περνά από μια πανσέληνο, διασχίζει την έρημο και μετά να φτάνει στην παρουσίαση του Fiat Strada.

Advertisement
Advertisement

Fiat_Strada_Elvis1

Όσοι γνωρίζουν το γούστο του Elvis για τα αυτοκίνητα μπορεί να δουν «κάτι» στο βλέμμα του όταν οδηγεί το Fiat Strada, αλλά αυτό δεν ανησυχεί την Fiat Brazil και τους συνεργάτες της: Leo Burnett Brazil και το Globo Group. «Είναι τιμή να συνεισφέρουμε στην εκστρατεία για το βασικό λανσάρισμα προϊόντων της Fiat φέτος, μια καμπάνια που είναι ισοδύναμη με την ιστορία αυτής της μάρκας. Είναι μια λάμψη ελπίδας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το μήνυμα είναι ότι αυτοί οι δύο θρύλοι (το Fiat Strada και ο Elvis) δεν θα πεθάνουν ποτέ », δήλωσε ο Pedro Prado, Leo Burnett Brazil Creative VP.

Fiat_Strada_Elvis3

Advertisement

Ο Elvis Presley πέθανε το 1977, οπότε χρησιμοποίησαν έναν σωσία του, για αναπαράγει πιστά τους τρόπους, την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του. Το όνομά του είναι Dean Z, κατάγεται από το Missouri των ΗΠΑ και έχει κερδίσει έναν παγκόσμιο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την οικογένεια Presley το 2013. Η παραγωγή στη συνέχεια αντικατέστησε το πρόσωπο του Dean Z χρησιμοποιώντας Computer Generated Imagery (CGI) με βάση πραγματικές σκηνές από τις εμφανίσεις του Elvis Presley σε εκπομπές και ταινίες από το 1968.

 

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη του νέου Fiat Strada

Advertisement