Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Ronaldo παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρολογιών

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Ronaldo παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρολογιών

ΝΕΑ

O Ronaldo παρουσιάζει μια νέα συλλογή ρολογιών

ΝΕΑ

Ο Cristiano Ronaldo παρουσίασε τη νέα συλλογή ρολογιών της Jacob & Co, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά ρολόγια και όλα έχουν την εικόνα του επάνω τους.

Advertisement
Advertisement

Το timing είναι αρκετά ενδιαφέρον, μια και η αποκάλυψη της νέας αυτής συλλογής ρολογιών, έρχεται αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Manchester United.

O Πορτογάλος mega star του ποδοσφαίρου, που αυτή την περίοδο «λάμπει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνικών Ομάδων, μια και έκανε ένα μοναδικό ρεκόρ σκοράροντας στο πέμπτο συνεχόμενο Mundial, αποκάλυψε τις νέες δημιουργίες της Jacob & Co που φέρουν την «υπογραφή» του. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με την Manchester United, οι φήμες είναι έντονες για νέο συβόλαιο (με το ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο) στην Αλ Νασρ, της Σαουδικής Αραβίας. Για να γυρίσουμε όμως στα ρολόγια, η νέα αυτή συλλογή ονομάζεται Jacob & Co x CR7 και βασίζεται στο μοντέλο Epic X.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος ο Ronaldo στο Instagram, εμφανίζεται με το Flight x CR7 Baguette, το οποίο είναι περιορισμένης παραγωγής στις 100 μονάδες και η τιμή του είναι 150.000 ευρώ, με τους πελάτες που θα το παραγγείλουν να πρέπει να περιμένουν έως τον Απρίλιο του 2023.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει κάσα από ροζ χρυσό με διάμετρο 44 χιλιοστών, ροζ χρυσό 18 καρατίων στη στεφάνη και 26 λευκά διαμάντια. Είναι αδιάβροχο και στο σχέδιό του διαθέτει λεπτομέρειες CR7 πρακτικά παντού πάνω στο ρολόι. Έχει ένα κόκκινο θέμα, που είναι το χρώμα της σημαίας της Πορτογαλίας και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η συλλογή Jacob & Co x CR7 περιλαμβάνει τρεις ακόμη επιλογές. Το δεύτερο πιο ακριβό είναι το «Heart of CR7 Baguette», με τιμή 120.000 ευρώ, με στεφάνη από ροζ χρυσό 18 καρατίων και 26 λευκά διαμάντια. Η συλλογή συμπληρώνεται από δύο πιο οικονομικές εκδόσεις, που ξεκινούν από τα 30.000 ευρώ (για το «Heart of CR7»), και φτάνουν στα 58.000 ευρώ με το «Flight of CR7».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Δαγκάνες» στους τροχούς της Rolls του Ronaldo
Μάζωξη στο Ράντζο του Valentino Rossi (+video)
Car of the Year 2023: Ποιο θα το «σηκώσει»;

Advertisement

 

 

 

Advertisement