Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο CEO του Fiat Group Ελλάς: «Έρχονται εκπλήξεις από την Alfa Romeo»

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο CEO του Fiat Group Ελλάς: «Έρχονται εκπλήξεις από την Alfa Romeo»

ΝΕΑ

Ο CEO του Fiat Group Ελλάς: «Έρχονται εκπλήξεις από την Alfa Romeo»

ΝΕΑ

Η άφιξη στην Ελλάδα μίας εκ των 500 συλλεκτικών 4C Launch Edition ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κοινού για την Alfa Romeo. Το NewsAuto.gr συνομίλησε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Fiat Group Automobiles Hellas, κ. Paulo Carelli, για το μέλλον της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Μετά από μακρά περίοδο αμφιβολιών σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσει η Alfa Romeo, οι πληροφορίες σχετικά με τον εμπλουτισμό της γκάμας με νέα μοντέλα κάνουν τους φίλους της μάρκας να αισιοδοξούν. Στις αρχές Μαΐου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, θα ανακοινώσει τα σχέδια γύρω από όλα τα brands του Ομίλου.

ΝewΑuto: Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν αρκετές φήμες για επικείμενα μοντέλα της Alfa Romeo, όπως μία crossover παραλλαγή της Giulietta ή τη νέα Giulia. Θεωρείτε ότι το μέλλον της μάρκας είναι ελπιδοφόρο;

Advertisement
Advertisement

Paulo Carelli: Πιστεύω πως ναι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θα πρέπει να περιμένουμε έως τον Μάιο και τις ανακοινώσεις από τον Sergio Marchionne. Είμαστε όμως πολύ αισιόδοξοι σχετικά με το μέλλον της Alfa Romeo. Πιστεύω ότι θα εκπλήξουμε ευχάριστα τους πάντες.

ΝΑ: Θεωρείτε ως μία διέξοδο προς την κερδοφορία την παρουσία της Alfa Romeo σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες; Είναι μία πρακτική που ακολουθούν κυρίως οι κατασκευστές από τη Γερμανία.

PC: Κάθε εταιρεία έχει τη δική της στρατηγική. Η δική μας δεν μπορεί να είναι ίδια με αυτή μίας γερμανικής μάρκας. Π.χ., με την παρουσίαση της 4C μοιραζόμαστε μία στιγμή πάθους. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει την Alfa Romeo. Το υψηλό επίπεδο οδηγικής εμπειρίας, η σύγχρονη τεχνολογία και το πάθος σε κάθε επίπεδο.