Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O “Batman” δεν θα γίνει Enzo Ferrari

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O “Batman” δεν θα γίνει Enzo Ferrari

ΝΕΑ

O “Batman” δεν θα γίνει Enzo Ferrari

ΝΕΑ

Μπορεί η είδηση που ήθελε τον πολυτάλαντο Christian Bale να υποδύεται τον σπουδαίο Enzo Ferrari σε επικείμενη χολιγουντιανή παραγωγή να μας είχε ενθουσιάσει αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν… πολύ καλό για να πραγματοποιηθεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί από το project, τα γυρίσματα του οποίου είχε προγραμματιστεί να αρχίσουν την επόμενη χρονιά. Αυτό συνέβη γιατί ο 41χρονος Bale φοβήθηκε τις επιπτώσεις που μπορεί να είχαν στην υγεία του οι ανάγκες του ρόλου.

Παρότι για το Machinist είχε μείνει… κόκκαλο ενώ για πιο action ρόλους όπως αυτός του Batman είχε γυμναστεί αρκετά, για να υποδυθεί τον «Γέρο» έπρεπε να πάρει πολλά κιλά και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

O πολυτάλαντος Christian Bale

O πολυτάλαντος Christian Bale

Advertisement
Advertisement

Τώρα ο Michael Mann που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας που θα τιτλοφορείται «Enzo Ferrari» αναζητά νέο πρωταγωνιστή που θα ενσαρκώσει τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα της αυτοκίνησης, σε σενάριο που έχει γράψει ο Troy Kennedy-Martin.

Πρέπει να σημειωθεί πως η εν λόγω ταινία πραγματεύεται μία διαφορετική οπτική γωνία της ζωής του εμβληματικού Ιταλού από την ταινία «Ferrari» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Robert de Niro και έχει ανακοινωθεί από την περασμένη Άνοιξη. Διαβάστε σχετικά, πατώντας εδώ.