Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο αντίπαλος της Μ4 από την Infiniti

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο αντίπαλος της Μ4 από την Infiniti

ΝΕΑ

Ο αντίπαλος της Μ4 από την Infiniti

ΝΕΑ

Μπορεί η κατάσταση με το Q50 Eau Rouge να έχει κάπου… κολλήσει, όμως φαίνεται ότι η Infiniti έχει λάβει την απόφαση για να στείλει στη γραμμή παραγωγής το Q60. Ένα μεσαίο coupe με 2+2 θέσεις, τη σχεδιαστική φιλοσοφία του οποίου είδαμε στην έκθεση του Ντιτρόιτ μέσω του Q60 Concept.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πληροφορίες για το αυτοκίνητο παραγωγής δημοσίευσε η ιστοσελίδα Auto Guide από τον Καναδά, επικαλούμενη δηλώσεις στελέχους της Infiniti στο περιθώριο της έκθεσης του Τορόντο. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, το Q60 θα εφοδιάζεται με 3λιτρο βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα φέρει δύο turbo. Στην «απλή» έκδοση η μέγιστη ισχύς θα βρίσκεται στο όριο των 400 PS, όμως θα λανσαριστεί και πιο δυνατή με απόδοση κοντά στα 450 PS. Στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του Theophilus Chin βλέπουμε την πιθανή όψη του Infiniti Q60.

Θυμίζουμε ότι η BMW M4 κρύβει κάτω από το καπό της τον 6κύλινδρο σε σειρά, χωρητικότητας 2.979 cc, που αποδίδει 431 PS χάρη σε διπλό turbo. Αντίπαλος του Infiniti Q60 θα είναι επίσης το RC F της Lexus με απόδοση 477 PS, όμως εκεί έχει επιλεγεί 5λιτρος V8.

Advertisement
Advertisement