Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

O Andy Murray «σερβίρει» με μία Jaguar I-Pace

Ελλάδα 11:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Andy Murray «σερβίρει» με μία Jaguar I-Pace

Men + Speed

O Andy Murray «σερβίρει» με μία Jaguar I-Pace

Men + Speed

Αν δεν περάσουν οι σπουδαίοι αθλητές το μήνυμα της προσπάθειας να σώσουμε το περιβάλλον μας, ποιος θα το κάνει; Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο κορυφαίος τενίστας Andy Murray που τήρησε την υπόσχεση που έδωσε κατά τη διάρκεια του World Earth Hour της WWF και απέκτησε ηλεκτρικό αυτοκίνητο! Ποια ήταν όμως η επιλογή του;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο δυο φορές νικητής του Wimbledon παρέλαβε μία από τις πρώτες Jaguar I-PACE και αυτό δεν έγινε ο κάποια τυχαία ημέρα αλλά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος! Και το κερασάκι στην τούρτα, που σίγουρα δεν θα συμβεί και σε εσάς αν αγοράσετε το εν λόγω μοντέλο, είναι πως του το παρέδωσε ένας πρώην πιλότος της Formula 1!

Ο λόγος για τον Nelson Piquet Jr, που αγωνίζεται πια στη Formula E με την Panasonic Jaguar Racing και που αποτελεί επίσης πρεσβευτή της WWF.

Advertisement
Advertisement

«Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι έστω μικρά βήματα με γνώμονα το περιβάλλον και δράσεις μέσω των οποίων να μπορέσουμε να προσέξουμε τον πλανήτη μας. Γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα να αλλάξω αυτοκίνητο και να πάρω την ηλεκτρική Jaguar I-Pace. Παρά τον ‘πράσινο’ χαρακτήρα της, είναι ένα ασφαλές αυτοκίνητο με εξαιρετικό σχεδιασμό αλλά και σπορ απόδοση, που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής μου», είπε ο Andy Murray.

Όσο για τον… ντελιβερά, ο Piquet είπε από την πλευρά του: «Είναι σπουδαίο που ο Andy πήρε την απόφαση να στραφεί σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο και που μοιράζεται αυτή την επιλογή, εμπνέοντας περισσότερους ανθρώπους να κάνουν κάτι ανάλογο. Άλλωστε η Jaguar I-PACE είναι η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να θυσιάσεις ισχύ, απόδοση ή απόλαυση για να έχεις ηλεκτρικό όχημα».

Advertisement

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Πριν τον Murray, οδηγήσαμε κι εμείς τη Jaguar I-Pace. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.