Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τη Ford Mustang GT4

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για τη Ford Mustang GT4

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τη Ford Mustang GT4

ΝΕΑ

Η Ford Performance φέρνει για πρώτη φορά στη ζωή τη νέα Mustang GT4, μάλιστα στον ευρωπαϊκό αγωνιστικό στίβο, αρχικά σε ένα ξεχωριστό ντεμπούτο στις 14 και 15 Οκτωβρίου, που αλλού, στο φημισμένο Circuit Paul Ricard.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η έκθεση, μέρος του πρωταθλήματος FFSA Championnat De France GT4 της ευρωπαϊκής σειράς Southern Cup, έχει ως στόχο να παρουσιάσει την απόδοση της Mustang σχεδιασμένη ειδικά τόσο για το δρόμο όσο και για τα σιρκουί. «Ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε στους πελάτες τι μπορεί να κάνει ένα αυτοκίνητο, είναι να το φέρουν στην πίστα“, δήλωσε ο Dave Pericak, παγκόσμιος διευθυντής στη Ford Performance. «Αυτός είναι ο στόχος μας στο Paul Ricard», συμπλήρωσε.

«Έχουμε ήδη επιτυχία με τη Ford Mustang GT4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε στους πιθανούς πελάτες τι μπορεί να κάνει σε μια σεβαστή ευρωπαϊκή διαδρομή όπως είναι το Paul Ricard». Προηγούμενα βραβεία για τη Mustang GT4 περιλαμβάνουν τους πρώτους δύο αγώνες, Daytona και Sebring, καθώς επίσης και τους Sebring, Watkins Glen και Road America. Οι οπαδοί θα μπορούσαν να το δουν επίσης σε απόλυτη δράση και στην κατηγορία GTS, της σειράς Pirelli World Challenge.

Advertisement
Advertisement

Ford-mustang-gt4-euro-debut-tsiro-640

Στις επάλξεις στο Paul Ricard, θα βρίσκεται ένας βετεράνος οδηγός, ο Scott Maxwell, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος που βλέπει την πρόοδο που έκανε η Ford Performance με τη Mustang. «Στην αρχή, είχαμε το BOSS 302R, μετά τη Shelby GT350R-C και τώρα τη Mustang GT4. Είναι υπέροχο να βλέπουμε τη Ford να αυξάνει το αποτύπωμα της Mustang σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην αγορά αλλά και στις πίστες αγώνων».