Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Novitec McLaren 720S Spider με 806 ίππους (+video)

Ελλάδα 7:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Novitec McLaren 720S Spider με 806 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Novitec McLaren 720S Spider με 806 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Η Spider McLaren 720S είναι ένα από τα ταχύτερα convertibles στον κόσμο. Μπορεί να πετύχει το 0-100 σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, και αυτό χωρίς μετατροπές. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει η βελτιωμένη έκδοση της Novitec.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με την Novitec, το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο αλλά και ταχύτερο. Έτσι αφού έριξαν μία ματιά στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 της Spider McLaren 720S, αποφάσισαν ότι μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση στους 806 ίππους και την ροπή στα 878 Nm. Εν τω μεταξύ, μαζί με την απόδοση η τελική ταχύτητα είναι τώρα 346 χλμ ενώ το 0-100 στα 2,6 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Οπτικά (και εκεί επεμβαίνει η Novitec) ο προφυλακτήρας παραγωγής της 720S Spider συμπληρώνεται από μια μπροστινή αεροτομή, αεραγωγούς και πλαϊνά πτερύγια κάτι που βοηθά στο να εμποδίζει την ανύψωση του εμπρός μέρους στις υψηλές ταχύτητες. Η εταιρία βελτιώσεων πρόσθεσε επίσης επεξεργασμένα στο χέρι ένθετα από ανθρακόνημα στους προβολείς, το καπό του χώρου αποσκευών περιβλήματα στους πλευρικούς καθρέφτες. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης νέες πλαϊνές εισόδους αέρα και πολλά τμήματα από ανθρακονήματα (ανεμοθώρακα, χείλος πίσω αεροτομής, διαχύτη και πτερύγια διαχύτη), καθώς και πλευρικά πάνελ.

Οι τροχοί έχουν ζάντες από σφυρήλατο κράμα αλουμινίου 20-ιντσών μπροστά και 21 στο πίσω μέρος. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 72 διαφορετικά χρώματα, είτε με μια βουρτσισμένη (για ματ αποτέλεσμα) ή γυαλισμένη επιφάνεια.

Advertisement

Εκτός από τις μηχανικές βελτιώσεις, η Spider 720S, μπορεί να εφοδιαστεί με ένα σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης, με την εταιρία να υπόσχεται καλύτερη απόκριση στο γκάζι. Το σύστημα διαθέτει δύο σωλήνες εξαγωγής 95 χιλ με επιλογή (στην εμφάνιση) γυαλισμένο ανοξείδωτο ή ματ μαύρο φινίρισμα, με ή χωρίς ενεργά ελεγχόμενα πτερύγια εξαγωγής.

Advertisement

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το εσωτερικό, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί και να έχει λεπτότερο δέρμα ή Alcantara, σε σχεδόν απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων.

 

Advertisement