Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan X-Trail FL: Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan X-Trail FL: Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

ΝΕΑ

Nissan X-Trail FL: Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

ΝΕΑ

Για το 2017 σχεδιάζει η Nissan να φρεσκάρει το μεσαίο SUV της, το X-Trail, νωρίτερα μάλιστα από ότι αναμενόταν, προφανώς εξαιτίας της αύξησης της ανταγωνιστικότητας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Οι άνθρωποι της Nissan θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα. Τι θέλουμε να πούμε. Οι περισσότεροι κατασκευαστές βομβαρδίζουν την αγορά με οχήματα ελεύθερου χρόνου. Ακόμη κι αν δεν είναι τετρακίνητα, εμφανίζουν μοντέλα σε άλλες υποκατηγορίες όπως είναι τα crossover που στην ουσία υποκαθιστούν τα SUV. Ο πολύς ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι τι και πολύ εύκολα μπορεί να προτιμήσεις ένα μικρότερο crossover, πιστεύοντας πως αγόρασε το ικανότερο SUV.

Nissan-X-Trail-640

Advertisement
Advertisement

Σε μια προσπάθεια να προλάβει όλη αυτή την κατάσταση η Nissan ανανεώνει το αξιόλογο X-Trail και φωνάζει «παρών» σε όλη αυτή την αναστάτωση που επικρατεί στο μυαλό των καταναλωτών.

Πέρα από τον πλουσιότερο εξοπλισμό, τις δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις και το καθιερωμένο αισθητικό ρετούς εντός και εκτός που θα το καταστήσουν σύγχρονο στα μάτια όλων, το αναβαθμισμένο X-Trail θα φιλοξενήσει στη γκάμα του έναν νέο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 190 ίππους. Από κάτω, θα υπάρχουν τόσο η έκδοση βενζίνης των 1,6 λίτρων με τούρμπο και 163 ίππους, όπως επίσης και το 1.6 diesel με απόδοση 130 ίππους και αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον.

Nissan-X-Trail-inter-640

Advertisement

Το σημαντικότερο νέο είναι πως σύμφωνα με ανθρώπους της Nissan, το ανανεωμένο X-Trail ενδέχεται να φέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό, ένα εξελιγμένο σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης, ως ο προθάλαμος για ότι έπεται.