Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan X-Trail με δικό του drone

Ελλάδα 1:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Nissan X-Trail με δικό του drone

ΝΕΑ

Το Nissan X-Trail με δικό του drone

ΝΕΑ

Η Nissan δημιουργεί μια μοναδική έκδοση του X-Trail, με το νέο X-Trail X-Scape να διαθέτει ένα ενσωματωμένο drone, που επιτρέπει στον οδηγό του να κινηματογραφήσει μοναδικές στιγμές εξερεύνησης με το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το drone με το οποίο εξοπλίζεται η νέα έκδοση του Nissan X-Trail, είναι ένα Parrot Bebop 2, με βάρος 500 κιλών, το οποίο διαθέτει 2 ασύρματα χειριστήρια, καθώς και τα ειδικά γυαλιά Parrot Cockpit glasses. Η αυτονομία πτήσεώς του είναι 25 λεπτά και η κάμερά του έχει υψηλή ανάλυση 14 megapixel, παρέχοντας εξαιρετικά σταθερή και ευρεία εικόνα. Η αποθήκευση του drone γίνεται σε μια ειδική θήκη-σακίδιο.

Σε ό,τι αφορά στο αυτοκίνητο, η περιορισμένης παραγωγής αυτή έκδοση του X-Trail βασίζεται στην κορυφαία εξοπλιστικά επιλογή Tekna διαθέτοντας δερμάτινα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό, ένα μεγάλο πακέτο συστημάτων ασφαλείας και πολλά άλλα εξοπλιστικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Nissan X-Trail X-Scape θα προσφερθεί μόνο στην Ευρώπη σε 5θέσια ή 7θέσια έκδοση και θα συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 1.600άρη diesel κινητήρα των 130 ίππων (θα κατασκευαστεί σε 1.500 μονάδες).