Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan Leaf Nismo: Προβλέπεται στο πρόγραμμα…

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan Leaf Nismo: Προβλέπεται στο πρόγραμμα…

ΝΕΑ

Nissan Leaf Nismo: Προβλέπεται στο πρόγραμμα…

ΝΕΑ

Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Έτσι όμως συντηρούνται οι σχεδιαστές αυτοκινήτων, δίνοντας άμεσα το επόμενο χτύπημα. Ο επικεφαλής σχεδιασμού Alfonso Albaisa της Nissan ισχυρίζεται πως το νέο Leaf που παρουσιάστηκε μόλις χθες, θα μπορούσε μελλοντικά να περιποιηθεί από τη Nismo.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Το σχέδιο του προηγούμενου Leaf δεν ήταν δημοφιλές στην πλειοψηφία του κοινού, ειδικά η εμφάνισή του δεν βοήθησε στις πωλήσεις. Το νέο αυτοκίνητο είναι χαμηλότερο, πιο φαρδύ και πιο σπορ, με στόχο τη μεγαλύτερη πρόσβαση στην αγορά».

Nissan-Leaf-Nismo-tsiro-640Nissan-Leaf-Nismo-tsiro-640-1

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πλευρά, βλέποντας τη νέα αυτή γενιά του Leaf, θεωρείς πως η κατασκευή ενός bodykit από τη Nismο ειδικά γι αυτό δείχνει δεδομένη, έχοντας μάλιστα και παράδοση ο βελτιωτικός οίκος σε τέτοιες αντίστοιχου ύφους κινήσεις και σε άλλα οικογενειακά αυτοκίνητα της Nissan, κατά το πρόσφατο παρελθόν. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει και η δήλωση της Nissan πως θα υπάρξει σε δυο έτη από σήμερα αμιγώς σπορ εκδοχή του Leaf, το Leaf E-Plus, με μεγαλύτερες μπαταρίες και σπορ ανάρτηση. Υπομονή φίλοι μου έως το 2019…