Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan GT-R εξ ολοκλήρου από carbon! (VIDEO)

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan GT-R εξ ολοκλήρου από carbon! (VIDEO)

ΝΕΑ

Nissan GT-R εξ ολοκλήρου από carbon! (VIDEO)

ΝΕΑ

Έχουμε δει πολλά τα τελευταία χρόνια από βελτιώσεις και ειδικές εκδόσεις του μοντέλου της Nissan. Πρώτη φορά όμως βλέπουμε ένα GT-R με ολόκληρο το αμάξωμά του από ανθρακόνημα.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Το Nissan GT-R (R 35) είναι στη γκάμα της Ιαπωνικής εταιρείας εδώ και 11 χρόνια και καθώς δεν βλέπουμε κάποια «κίνηση» που να προμηνύει αντικατάσταση, έχουμε μείνει να παρακολουθούμε τι ειδικές εκδόσεις που η ίδια η εταιρεία λανσάρει αλλά και εντυπωσιακές αλλαγές και βελτιώσεις από ιδιώτες. Απλούς ιδιοκτήτες που δίνουν αρκετά χρήματα για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου ή και βελτιωτικούς οίκους που χρησιμοποιούν το κορυφαίο σε επιδόσεις Nissan για να προμοτάρουν τις ικανότητές τους και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Η περίπτωση που βλέπουμε στο video που ακολουθεί είναι ιδιαίτερη από πολλές απόψεις. Τόσο σε ότι έχει να κάνει με το κόστος, όσο και σε αυτό της ενασχόλησης του ιδιοκτήτη που πραγματοποίησε το όνειρό και του και έκανε το αμάξωμα του GT-R εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα. Με τη χρήση του carbon το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου έχει μειωθεί κατά 140 κιλά (που για πολλούς είναι λίγα) και έχει κοστίσει περίπου 80.000 ευρώ. Αλλά όπως είθισται να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις, περί ορέξεως…

 

Advertisement