Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan GT-R διαλύει Mazda 6 με τραγικά αποτελέσματα (+vid)

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan GT-R διαλύει Mazda 6 με τραγικά αποτελέσματα (+vid)

ΝΕΑ

Nissan GT-R διαλύει Mazda 6 με τραγικά αποτελέσματα (+vid)

ΝΕΑ

Μια γυναίκα στο Μπρούκλιν σκοτώθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν ένας αστυνομικός υπάλληλος της NYPD, που βρισκόταν παρακαλώ σε κατάσταση μέθης, χτύπησε θανάσιμα με το προσωπικό του αυτοκίνητο ένα Nissan GT-R, το Mazda6 της άτυχης.

Advertisement
Advertisement

 

Η New York Post αναφέρει ότι ο 47χρονος αξιωματικός της NYPD Rohan Shaw εμβόλισε στα πλευρά ένα Mazda παραβιάζοντας stop στην ανατολική 55η οδό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την περιστροφή του Mazda και την πρόσκρουσή του με τηλεφωνικό θάλαμο. Μετά το συμβάν, ο οδηγός διέφυγε από το ατύχημα, αφήνοντας πίσω του έναν αριθμό σοβαρά τραυματισμένων επιβατών. Ένας από αυτούς, μια 23χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Brookdale όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα της. Ένας άλλος επιβάτης στο αυτοκίνητο, μια γυναίκα 22 ετών, βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Kings County.

Ο δράστης τελικά συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, εγκληματική αμέλεια, απερίσκεπτη οδήγηση, υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό μέθη. Η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζεται προκειμένου να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός. Περιέργως δε, μόλις μια μέρα μετά τη συντριβή, ωστόσο, όλες οι κατηγορίες εναντίον του Shaw εγκαταλείφθηκαν λόγω “ανεπαρκών” στοιχείων. Μια επίσημη πηγή πάντως δήλωσε πως «όλα βρίσκονται υπό κρίση αυτή τη στιγμή και η δικαιοσύνη δεν θα αργήσει να απονεμηθεί». Εικόνες πάντως από το ισχυρό τρακάρισμα δείχνουν ξεκάθαρα ότι το GT-R υπέστη σοβαρές ζημιές στο εμπρόσθιο άκρο του, ενώ από την άλλη, η πλευρά της άτυχης οδηγού του Mazda6 έχει σχεδόν διαλυθεί…

Advertisement
Advertisement