Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νοικιάστε σε φιλάθλους τη δική σας θέση parking!

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νοικιάστε σε φιλάθλους τη δική σας θέση parking!

ΝΕΑ

Νοικιάστε σε φιλάθλους τη δική σας θέση parking!

ΝΕΑ

Αν μας διαβάζετε από το Λονδίνο, ορίστε ένας έξυπνος τρόπος να βγάλετε επιπλέον χρήματα. Πώς αρκετοί νοικιάζουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα το σπίτι τους σε τουρίστες; Έτσι και στη βρετανική πρωτεύουσα, όσοι διαθέτουν μία θέση στάθμευσης στην κατοικία τους την οποία δεν χρησιμοποιούν, μπορούν να τη νοικιάσουν στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το Six Nations Cup, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά ράγκμπι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Φέτος θα διεξαχθεί από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου και σε αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο οι έξι καλύτερες εθνικές ομάδες του βορείου ημισφαιρίου: Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ουαλία και Ιταλία. Κάθε εθνική ομάδα υποδέχεται τις υπόλοιπες στην έδρα της, η οποία για την Αγγλία είναι το Twickenham Stadium, στα νοτιοδυτικά προάστια του Λονδίνου.

Η χωρητικότητά του είναι 82.500 θέσεις και όπως είναι φυσικό οι χώροι parking γύρω από αυτό αδυνατούν να εξυπηρετήσουν όλους τους θεατές, ενώ το κόστος είναι εξαιρετικά υψηλό. Έτσι οι κάτοικοι της γύρω περιοχής νοικιάζουν τη θέση στάθμευσης στα σπίτια τους για ποσά που αρχίζουν από 15 λίρες την ημέρα. Έχουν δημιουργηθεί μάλιστα και ιστοσελίδες στις οποίες καταχωρούνται οι διαθέσιμες θέσεις κοντά σε γήπεδα, αεροδρόμια και σταθμούς τρένων και οι οποίες εξασφαλίζουν ότι οι «ενοικιαστές» θα πληρώσουν το αντίτιμο.

To Twickenham Stadium, η έδρα της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας.

Advertisement
Advertisement