Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Karoq

Ελλάδα 17:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Karoq

ΝΕΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Karoq

ΝΕΑ

Το οικογενειακό all-rounder SUV ανανεώθηκε και απέκτησε ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και περισσότερη προηγμένη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη του εμφάνιση, το 2017, το Skoda Karoq κέρδισε ένα τεράστιο κοινό, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν ήταν. Διακρίθηκε πολλές φορές και έκανε πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις στις 60 αγορές του κόσμου στις οποίες διατίθεται.

Η Skoda ανανέωσε αυτό το πολυτάλαντο SUV, χαρίζοντας έναν πιο σύγχρονο χαρακτήρα, με φρέσκια σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες συστημάτων για την υποβοήθηση της οδήγησης και την ψηφιακή συνδεσιμότητα.

Το νέο Karoq διαθέτει ένα πιο εκφραστικό και δυναμικό design το οποίο ακολουθεί τα πρότυπα της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Skoda. Έχει μήκος 4,38 m και μεταξόνιο 2,625 m.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό παραμένει ευρύχωρο και φυσικά δεν λείπουν οι πολλές έξυπνες λύσεις αποθηκευτικών χώρων. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται το ευέλικτο σύστημα πίσω καθισμάτων VarioFlex, με πολλές δυνατότητες εναλλακτικής διαμόρφωσης του σαλονιού.

Ο χώρος των αποσκευών έχει χωρητικότητα που φθάνει τα 521 λίτρα, ενώ με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα επεκτείνεται έως τα 1.630 λίτρα (ή τα 1.810 λίτρα μετά την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων VarioFlex).

Advertisement

Τα συστήματα Infotainment τρίτης γενιάς με οθόνες αφής 8’’ έως 9,2’’ ενσωματώνουν κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως φωνητικό έλεγχο, ψηφιακό βοηθό Laura, λειτουργία SMART LINK με ασύρματη σύνδεση τηλεφώνου Apple και υπηρεσίες ŠKODA Connect.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα 1.0 TSI 110PS, ο οποίος συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και με τον 1.5 TSI κινητήρα 150PS με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων (ACT), σε συνδυασμό με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, ενώ θα διατίθεται στην σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Ambition και Style.

Δείτε όμως τη μοναδική παρουσίαση του νέου Karoq εδώ.

Advertisement