Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

newsautoChoice: Τα καλύτερα SUV

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsautoChoice: Τα καλύτερα SUV

ΝΕΑ

newsautoChoice: Τα καλύτερα SUV

ΝΕΑ

Ποια είναι τα SUV της αγοράς που ξεχώρισαν οι δοκιμαστές του Newsauto; Δείτε όλες τις πληροφορίες για αυτά σε πρωτότυπα, διαδραστικά microsites.

Advertisement
Advertisement

Τα SUV όλων των διαστάσεων έχουν τα τελευταία χρόνια πάρει τα ηνία των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων έναντι των υπολοίπων κατηγοριών.

Υπερυψωμένα, ποιοτικά, με διευρυμένη… ελευθερία, αλλά και με τονισμένη πρακτικότητα, τα SUV μοντέλα κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Επιπλέον αυτών και εφοδιαζόμενα συνεχώς με νέα κινητήρια σύνολα, τα SUV έχουν τη δυνατότητα να κινήσουν με άνεση το αμάξωμά τους, μειώνοντας την κατανάλωση και τους ρύπους τους.

Advertisement
Advertisement

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 8 καινούργια SUV μοντέλα που ξεχωρίζουν, όντας από τα καλύτερα της αγοράς. Τα μοντέλα αυτά είναι οι επιλογές μας ανάμεσα σε πολλά νέα αντίστοιχα αυτοκίνητα που μπορεί κανείς να βρει σήμερα, ανεξαρτήτως ποσού.

Σε ό,τι αφορά στα κριτήριά μας, αυτά είναι η ποιότητα κατασκευής, η ευχρηστία και πρακτικότητά τους, η υψηλή ασφάλεια, αλλά και η συμπεριφορά τους στο δρόμο σε συνδυασμό με τον παρεχόμενο εξοπλισμό.

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση